Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


A realtime játéktér: http://toronyfenye.atw.hu/
 
KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 A Társalgó

Go down 
+10
Estilla
Kaeron
Isy
Zeu a vad
Lachos
Sydro Citsaur Idnith
Ravion
Firefox
Naissa
Perseus
14 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
SzerzőÜzenet
Zeu a vad
Tag
Zeu a vad


Hozzászólások száma : 74

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptySzer. Szept. 07, 2016 2:46 pm

Sziasztok!

Először is bemásolom Lidia 12:40-kor írt üzenetét, ami valahogy elveszett a fórumról:

*****

"Kedves Zeu!

Rajtam kívülálló okok miatt továbbra sem leszek jelen, ami azt illeti, hogy nem irtam...nos részedről nem tartom jogos reklamációnak pm levél idézéssel, úgy ,hogy magad háborogsz, anélkül rám írtál volna egy sort is vajon mi van hova lettem és egyébb lehetséges érdeklődési formátum.

(Megjegyzem ,hogy akkor sem láttam volna korábban mint most , hogy írok is, de korektebb eljárás ) Sajnálatos módon úgy tűnik a banda szétszéledt, nekem pedig további lehetőségeim szűkek ,hogy maradjak . Legalábbis jelenleg nem tudni mikor leszek újfent .

Maradok tisztelettel
Lidia"

*****

Nos, akkor megválaszolnám.

Először is gratulálok a moderátornak, aki kitörölte az üzeneted. Ettől függetlenül láttam, és olvastam is. Arról nem is beszélve, hogy e-mailen megkaptam. Tehát ne aggódj, a kívánt hatást elérted.

Mivel te nem vetted a fáradságot, hogy tisztességes legyél velem, nekem sem kell ragaszkodnom ehhez. Lássuk csak, mi is adott okot az általad jogtalannak tartott reklamációmra.

Nálad „Elsődlegesen égető probléma a helyesírás hiánya", de nem emiatt harapok, hisz moderátorként minden játékos számára követendő példa amit és ahogy csinálsz. Az oldal vezetősége támogat téged, ezzel nincs mit tennem. Ami engem zavart, és jogossá tette a „reklamációt”, az egyszerűen a kimaradásod volt. Nem érdekel, milyen más okod volt, én kettő dolgot tudok: 1. szó nélkül eltűntél három hétre, sőt mostanra már kb. egy hónapra. 2. bocsánatkérés helyett belém rúgtál. Pedig fenn jártál közben a fórumon, bejelentkeztél, mégsem értél rá szólni, hogy ne várjak feleslegesen.

Az üzenetedben enyhén szólva is lehordasz, hogy miért nem pm-ben írtam rád, pedig nagyon egyszerű a válasz: mert azt nem látod, csak ha bejelentkezel. Gondolkozz, mielőtt mindenkit lehordasz. A moderátori rang nem egyenlő azzal, hogy gerinctelenül akárkit szidhatsz. Normálisan kérdeztem, normális választ vártam.

Egyébként éltem a gyanúval, hogy bejelentkezés nélkül többször felkukkantasz. Tettem ezt azért, mert Perseus egyértelműen közölte velünk: „hozzám jelenleg csak a legfontosabb dolgokkal jöjjetek, bármi van, kérdés, panasz, Lidiához forduljatok bizalommal; vagy ha éppen láttok egy-egy kémvarjút Sydrohoz is.” Tehát neked fel kell bukkannod. Vagy félreértettem volna?

Kérdem ezek után, hogy melyik mod elérhető, ha gond van? Ja, hogy egyik sem? Akkor marad a társalgó és a remény, hogy valaki továbbítja a kérdésem.

Végül mégsem vagyok szomorú. Még akkor sem, ha egy hónapja állítólag „oszlopos tag” voltam, ma meg már egy tisztességes választ sem érdemlek. Hogy mi történt ez alatt? Nem tudom, mert állt a játék, semmit nem tettem. Fejemben mindössze ez a kijelentésed maradt meg: „Sajnálatos módon úgy tűnik a banda szétszéledt, nekem pedig további lehetőségeim szűkek ,hogy maradjak”.

Nekem mindössze annyi hozzáfűznivalóm van, hogy gondolkodjon el mindenki a játék utóbbi fél évéről, és hogy miért nincs játék az oldalon.
Vissza az elejére Go down
Zeu a vad
Tag
Zeu a vad


Hozzászólások száma : 74

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptyPént. Szept. 02, 2016 7:46 pm

Szia Sydro!

Örülök a felbukkanásodnak, és a legjobbkor jött, mert már biztosra vettem, hogy én vagyok az oldal utolsó túlélője. El se hiszed, milyen fura érzés volt...

Azért persze remélem, hogy azok is előmerészkednek idővel, akiknek az üzenetet szántam, akik érintettek a mesélésekben. Hogy úgy mondjam, jöttem "kontaktolni", vagyis inkább kommunikálni, ahogy Lidia nyár elején írta nekem Lia esetéről: "Személyes meglátásom szerint Lia iszonyat hülyén csinálta ezt a kimaradást , normálisan le kellett volna kontaktolni (bár nem tudom kivel beszélt kivel nem ) , és elkerültük volna ezt a teljes leállást.".
Vissza az elejére Go down
Sydro Citsaur Idnith
Tag
Sydro Citsaur Idnith


Hozzászólások száma : 64

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptyPént. Szept. 02, 2016 3:59 pm

Noigen, nagy a csönd. :unalom: Biztosan mindenkin kísérleteznek a zufók. Csészeallj Ufóbefőtt
Vissza az elejére Go down
Zeu a vad
Tag
Zeu a vad


Hozzászólások száma : 74

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptyKedd Aug. 30, 2016 12:12 pm

Sziasztok!

Mi újság veletek? Van még itt valaki?
Se itt, se a real részen nem találok senkit, ki tudja, mióta...
Több, mint három hete tudtam utoljára reagolni a fórumon, ami nagyon régen volt.

Azt kell mondjam, hogy nem értem. Akkora lendülettel kezdtünk bele a játékokba, de ennek így már nincs értelme. Sőt, egyenesen időpazarlás. Ha könyvet olvas az ember, akkor sem három hetente vesz elő egy bekezdést.

Áprilisban kezdtem el a mesélést, és azóta sem jutottunk túl a bevezetésen. Ezt képtelen vagyok így folytatni. Mesélőként azt se tudom, mit akartam, játékosként gőzöm sincs a sztoriról, amiben részt veszek. Minden alkalommal vissza kell olvasnom, amikor felbukkan egy játékos.

Döntsétek el, hogy akarunk játszani, vagy nem. Ha nem, akkor hagyjuk a fenébe. Csak szóljatok róla, mert bármilyen arrogánsan is hangzik, nekem munkám van a mesélésben. Közösen egyeztünk meg, hogy legyen mesélés, tehát illenék szólni róla, ha szünetel, vagy megszűnik az egész.
Vissza az elejére Go down
Sydro Citsaur Idnith
Tag
Sydro Citsaur Idnith


Hozzászólások száma : 64

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptyVas. Júl. 10, 2016 2:14 pm

Ez a legkevésbé sem Godzilla, inkább valamilyen régóta koplaló, vasútkedvelő megajeti. study Démon
Vissza az elejére Go down
Lidia
Tag
Lidia


Hozzászólások száma : 55

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptySzomb. Júl. 09, 2016 9:41 am

Godzilla visszatért a túlvilágról? :pillango:
Vissza az elejére Go down
Sydro Citsaur Idnith
Tag
Sydro Citsaur Idnith


Hozzászólások száma : 64

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptyPént. Júl. 08, 2016 2:19 pm

Egy kedves démon péntek délutánra, mert csak, és mert már régen volt ilyesmi cheers Szellem :

A Társalgó 2a7ahhj


Yay
Vissza az elejére Go down
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptyCsüt. Jún. 23, 2016 11:53 pm

Torony Fénye játékosai!

Szomorú ténnyel kellett egy moderátor által szembesülnöm, miszerint egyik játékostársunk létező játékból-filmből és még ki tudja miből kimásolt karaktert regisztrált, mi pedig mivel ezt elsőre nem vettük észre, be is engedtük. Természetesen nem nevezem meg a delikvenst, ahogy remélem ő maga sem buktatja le magát, de karakterének törlése és ez a nyilvános közlemény legyen példastatuálás arra, hogy az ilyen cselekedeteket a Torony Fényén nem toleráljuk. Felkérnék hát mindenkit, a nem bűnösöket is, hogy az elkövetkezőkben aki nincs tisztában a regisztrációs korlátokkal, olvassa el az oldal leírását, különösképpen az utolsó fejezetet belőle.

Továbbá:

Munkámnak hála mostanság keveset tudok jelen lenni a játéktéren, noha figyelem az eseményeket, emellett a moderátorok is rendszeresen tájékoztatnak mindenről. igen szomorú ami jelenleg a realtime játéktéren zajlik, megkérnék mindenkit aki játszik, hogy törekedjen a tartalmasabb és érdemibb - nem utolsó sorban játéktechnikailag és kijátszásilag is korrektebb - játékra. A kihágást és egyéb játékélményt roncsoló delikvensek innentől kezdve határozott és szigorú moderálásra számíthatnak, nincs helye reklamálásnak. Tiszteljük meg az oldalt és annak moderátorainak munkáját azzal, hogy érdemi játékot folytatunk s nem "ejtőzni" járunk fel a játéktérre, rontva ezzel a minőségi játékra vágyók játékélményét.

Köszönöm a figyelmet; amint normalizálódik körülöttem a munkaügyem, magam is többet leszek, eleget téve a jó cél érdekében, addig pedig kellemes időtöltést mindenkinek; üzenetküldőben itt vagy a realtime oldalon illetve esténként akár a játéktéren is elérhető vagyok, de hozzám jelenleg csak a legfontosabb dolgokkal jöjjetek, bármi van, kérdés, panasz, Lidiához forduljatok bizalommal; vagy ha éppen láttok egy-egy kémvarjút Sydrohoz is. Kanapé
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
Lidia
Tag
Lidia


Hozzászólások száma : 55

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptyHétf. Május 30, 2016 2:54 pm

Ha problémáznak és riogatnak majd szólok , talán lesz időm rá mielőtt szívinfarktus elvisz Tojás

A mulatságos :pls: igencsak szívet emlegető, lágyító Smile Olyan cukiiiiiii ,hogy belehalok :nyaloka:
Vissza az elejére Go down
Sydro Citsaur Idnith
Tag
Sydro Citsaur Idnith


Hozzászólások száma : 64

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptyPént. Május 27, 2016 12:28 pm

Amíg csak kétdimenziósak, és nem túlzottan mozgékonyak, addig valóban nem jelenthetnek nagy problémát... de ha elkezdenek mocorogni, átfolyni interdimenzionális résekbe, vagy épp időt zabálni, szólj nyugodtan. Kanapé

(Teljesen más: -->  :pls:  <-- ez a szmájli kifejezetten mulatságos.) Szellem
Vissza az elejére Go down
Lidia
Tag
Lidia


Hozzászólások száma : 55

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptyCsüt. Május 26, 2016 2:18 pm

Ügye ügye? :farkas:

Nos köszönöm, a fali lényeimet megtartom, úgy láttam békés természetűek Very Happy
Vissza az elejére Go down
Sydro Citsaur Idnith
Tag
Sydro Citsaur Idnith


Hozzászólások száma : 64

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptyVas. Május 22, 2016 12:06 pm

Szerfölött előnyös ez így; jó, hogy a legújabb szöveg kerül legfelülre. cheers

Más: tapétanyom-elemzést, exorcizmust és háttérkép-démontalanítást jutányos áron vállalok. Szellem
Vissza az elejére Go down
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptySzomb. Május 21, 2016 9:41 pm

Legalább elmondhatom magamról, hogy megpróbáltam Razz

Senki se lepődje magát össze meg vissza, megcseréltük a reagok sorrendjeit, most már legelöl a legújabb reagok vannak. Smile
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
Lidia
Tag
Lidia


Hozzászólások száma : 55

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptySzomb. Május 21, 2016 7:46 pm

Még a természeti kis ízléstelenségben is beszívott és dimenzionálisan megszökött démonok bujkálnak. Éljeeen :legycsapo:

Megnézem a tapétámat is itthon, lehet találok valamit a felkent szúnyogfoltokon kívül is scratch Very Happy
Vissza az elejére Go down
Sydro Citsaur Idnith
Tag
Sydro Citsaur Idnith


Hozzászólások száma : 64

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptySzomb. Május 21, 2016 1:43 pm

De ez nem tűnik démonikusnak, csak sokat szívott. sunny
Vissza az elejére Go down
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptyPént. Május 20, 2016 1:44 pm

A Társalgó Nyvtel10

Én találtam egy egész vidám példányt is  :legycsapo:
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
Sydro Citsaur Idnith
Tag
Sydro Citsaur Idnith


Hozzászólások száma : 64

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptyPént. Május 20, 2016 12:42 pm

Zeu: Lakat a számon, nem fogja megtudni. Very Happy

A leleplező könyvhöz szerintem még nem gyűlt össze kellő mennyiségű információ, de egy lényeget összefoglaló, illusztrált esszéről lehet szó. study Szellem

Példa #3, a Morcos Páfrányszörny:

A Társalgó 30x7dxcYay
Vissza az elejére Go down
Zeu a vad
Tag
Zeu a vad


Hozzászólások száma : 74

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptyPént. Május 20, 2016 6:03 am

Yee a gonosz calendart vesztett Very Happy Mennyivel szebb lett az egész fórum Smile

Pszt Sydro, ne mondd el a Bömbölő bokornak, hogy láttam, mert elárulja a többieknek Smile
Vissza az elejére Go down
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptyCsüt. Május 19, 2016 9:27 pm

Írjunk erről egy leleplező könyvet Very Happy
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
Sydro Citsaur Idnith
Tag
Sydro Citsaur Idnith


Hozzászólások száma : 64

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptyCsüt. Május 19, 2016 1:41 pm

Akkor kémvarjútojás-rántotta lesz holnap reggelire! Tojás Bár az is elképzelhető, hogy kikeltetem őket, hátha lesz belőlük néhány Ultrabrutális Téridőrepesztő Hiperkémvarjú-fióka.  cherry

Példa #1, a Csodálkozva Sikoltó Szikla:

A Társalgó 2mhfus0

Példa #2, a Bömbölő Bokor:

A Társalgó Vhqdfa

Mindkettőnél tisztán kivehető a két szem, az orrszerv és a száj. SzellemYay
Vissza az elejére Go down
Lidia
Tag
Lidia


Hozzászólások száma : 55

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptySzer. Május 18, 2016 10:08 pm

Hogyne , csak neked kedves sydro, neked lesz démonikus háttér Smile Ha megleled zeu démonait jövök neked pár kémvarjú tojással Smile

Zeu : Neked örömmel telítve tele szeretet kosarammal jelentem, hogy a calendar kiiktatva mint főgonosz menü opció :pillango:
Vissza az elejére Go down
Sydro Citsaur Idnith
Tag
Sydro Citsaur Idnith


Hozzászólások száma : 64

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptySzer. Május 18, 2016 8:01 pm

Hűha, egy hónapnyi tömör halloweeni démongyönyör? Idegtépően izgató, alig várom, hogy. Yay cherry Amúgy Zeu látja a lényeget, tényleg akad egy-két jól elrejtett rémpofa a háttérben; megmutassam, hol? Very Happy
Vissza az elejére Go down
Lidia
Tag
Lidia


Hozzászólások száma : 55

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptyHétf. Május 16, 2016 4:16 pm

Zeu a vad írta:
Akkor hát a fenti résszel együtt élünk, és várunk türelmesen az egyebekre Smile

Mert ma nagyon aktív vagyok... elhiheted, ha megtudjuk kerülni az élősködőket a fenti részben kiiktatjuk,makacs jószágok , de mi annál is jobban Wink
Vissza az elejére Go down
Zeu a vad
Tag
Zeu a vad


Hozzászólások száma : 74

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptyHétf. Május 16, 2016 4:02 pm

Akkor hát a fenti résszel együtt élünk, és várunk türelmesen az egyebekre Smile Meg szemléljük az agancsos emlősöket, és a mögöttük bokornak álcázott démonokat :bor:
Vissza az elejére Go down
Lidia
Tag
Lidia


Hozzászólások száma : 55

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó EmptyHétf. Május 16, 2016 3:45 pm

Sydro Citsaur Idnith írta:
Kérdés #1: nem lehetne a fák között bámészkodó agancsos emlősállatok helyére démonokat pakolni? Tojás Yay

Erre válaszolva, hát Sydro bátyó el kell keserítselek, ez nem opcionális lehetőség...démonok...hahh! Very Happy Majd Halloween alkalmával hozzuk fel újra a dolgot, lehet kapsz egy hónapnyi tömör gyönyör dizit démonokkal Very Happy Wink

Sydro Citsaur Idnith írta:
Kérdés #2: a fenti szövegdobozokban (Home, Calendar, stb.) most jobbra zár a szöveg. Középre igazítva sokkal jobban nézett ki szvsz. scratch (Jaj. Ugye ez nem számít belekötésnek, ha már egyszer megígértem, hogy? cherry )

Emez a problematika kicsit súlyosabb, ugyanis eddig is ugyan ez volt a szövegdobozok helyezkedése feliratban. Az előző dizi kapott némi kód frissítést,de ahhoz nem lett nyúlva :S
DE! Mivel fentebb mondta Admin bácsi, tesztelünk ezerrel, hogy majd a végleges formátumban mindenkinek elnyerje tetszését a dolog. Wink :bor:

Addig is, jegyzetelünk , kinek mi az észrevétele Smile Smile
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

A Társalgó Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó Empty

Vissza az elejére Go down
 
A Társalgó
Vissza az elejére 
1 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: OOC :: Társalgó-
Ugrás: