| A Társalgó | |
|
+10Estilla Kaeron Isy Zeu a vad Lachos Sydro Citsaur Idnith Ravion Firefox Naissa Perseus 14 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Perseus Matuzsálem
Hozzászólások száma : 244
| Tárgy: Re: A Társalgó Szer. Márc. 16, 2016 11:01 am | |
| | |
|
| |
Zeu a vad Tag
Hozzászólások száma : 74
| Tárgy: Re: A Társalgó Szer. Márc. 16, 2016 10:36 am | |
| *Kihúzza az ujját az orrából, és felajánlja rágásra* Csak, hogy elnyerjem a jóindulatodat Nini enyém a megtiszteltetés, hogy megszívathatom Perseust! Aranyba azzal a kézzel, ami sorsot húzott! Muhaha | |
|
| |
Perseus Matuzsálem
| Tárgy: Re: A Társalgó Szer. Márc. 16, 2016 9:41 am | |
| Zeu műkörmös őt nem javaslom | |
|
| |
Lidia Tag
Hozzászólások száma : 55
| |
| |
Perseus Matuzsálem
| Tárgy: Re: A Társalgó Kedd Márc. 15, 2016 11:22 pm | |
| Az Agymenés Karneválja Na kedves Torony Fényének népe, ezennel kihirdetem az idei Agymenés Karneváljának névkiosztását, kezdési dátumát és paramétereit! A Karnevál jövő hét hétfőn, az-az Március 21.-én kezdődik, egy forduló három napig tart és a forduló végén ha a társaság élvezte, második, ugyancsak háromnapos forduló lesz, megfordítva a sorrendet, az-az visszavágó. A karaktereket természetesen üzenetküldőben tudjátok kivitelezni, vagy itt a fórumon, vagy pedig a játéktéri üzenetküldőben. (Például Kaeron esetében lényeges ez, mert Trimoretnek a Trimoret nevű karija már nincs meg, de fórumon elérhető) Még Sydro válaszára várok, amennyiben csatlakozik hozzánk, a neve a sor végére kerül, mivel sereghajtó vagyok számomra ez nem probléma. A karikat a hétvégéig, legkésőbb vasárnapig hozzátok össze és regeljétek, a lelkesebbek akár már hétvégén is elkezdhetik. Tehát a nevek!
Kaeron -> Trimoret -> Renard -> Fox -> Krin -> Lidia -> Zeu -> Perseus | |
|
| |
Perseus Matuzsálem
| |
| |
Yeratel Újonc
Hozzászólások száma : 45
| Tárgy: Re: A Társalgó Vas. Márc. 13, 2016 9:36 pm | |
| A sok kukoricakenyér, az miért kárpótol bármit O.o ? | |
|
| |
Perseus Matuzsálem
| Tárgy: Re: A Társalgó Vas. Márc. 13, 2016 8:33 pm | |
| A láthatatlan szöveg probléma megoldva A többit belinkelgeted üzenetküldőben? Hogy lássam hol van gubanc. | |
|
| |
Sydro Citsaur Idnith Tag
Hozzászólások száma : 64
| |
| |
Perseus Matuzsálem
| |
| |
Yeratel Újonc
| Tárgy: Re: A Társalgó Vas. Feb. 07, 2016 1:56 pm | |
| Na üdvözlet és még több üdvözlet! Avagy, a napokban most már mindenképp visszatérek jó jedihez méltóan. Remélem jók voltatok, mert a galaxis megrontásának büntetése a kézlevágás és defenesztráció. | |
|
| |
Sydro Citsaur Idnith Tag
| |
| |
Perseus Matuzsálem
| Tárgy: Re: A Társalgó Kedd Jan. 05, 2016 11:20 pm | |
| kkor leszel amikor jólesik Éppen ez a lényeg elvégre Majd valszín rádirosgatva foglak játékra hívogatni mert a közeljövőben spontán jelenlét nem nagyon lesz várható tőlem! Legalábbis a játéktéren. De mint az oldalon jelen vagyok, figyelem napi szinten a regeket, miegymás. | |
|
| |
Yeratel Újonc
| Tárgy: Re: A Társalgó Pént. Jan. 01, 2016 8:00 pm | |
| Boldog új évet mindenkinek! Valóban az ünnepi jelenlét, az valószínűleg mindenki számára nehézkés, bár sajnos a januári hónapban se fogok sűrűn feltűnni játékra. | |
|
| |
Perseus Matuzsálem
| Tárgy: Re: A Társalgó Pént. Jan. 01, 2016 10:55 am | |
| Nos népek remélem mindenkinek jól telt a szilvesztere! Boldog új évet kívánok nektek itt is, reméljük remek évünk lesz idén is Meg is. Magam részéről most az ünnepekben nem vagyok/voltam, pontosabban jelen voltam, figyeltem mert én is és Sydro is szeretünk figyelni de játszani majd csak hétfőtől fogok, bár esti órákban kicsit kevesebbeszer de ez elvileg csak időleges. | |
|
| |
Perseus Matuzsálem
| Tárgy: Re: A Társalgó Csüt. Dec. 24, 2015 7:03 pm | |
| Boldogat itt is mindenkinek; kevésbé formálisan mint a játéktéren! | |
|
| |
Firefox Újonc
Hozzászólások száma : 30
| Tárgy: Re: A Társalgó Csüt. Dec. 24, 2015 1:41 pm | |
| Boldog karit meg amit ilyenkor szokas vagy mifene... | |
|
| |
Sydro Citsaur Idnith Tag
| Tárgy: Re: A Társalgó Csüt. Dec. 24, 2015 10:18 am | |
| | |
|
| |
Yeratel Újonc
| Tárgy: Re: A Társalgó Szer. Dec. 23, 2015 11:59 pm | |
| Szerencsére senki sem próbálja megrövidíteni a zöldteát, vagy a kulturális hagyatékát megkérdőjelezni (leszámítva két törököt, akik egyébként is vizípipában utaznak ) Edit: Ó és amiért feljöttem a fórumra: Ha holnap-holnapután nem lennék gépnél: Boldog Karácsonyt mindenkinek! | |
|
| |
Sydro Citsaur Idnith Tag
| Tárgy: Re: A Társalgó Kedd Dec. 22, 2015 1:35 pm | |
| Ejnyeno, nem írok egy rövidke ideig, és máris mindenféle zöld tea-ellenes konspiráció kezd kibontakozni? Menjünk szépen, sorjában. (Ha érdekel valakit, miféle vegyületek vannak a különféle teákban, valamint hogy néz ki ezeknek a molekulája, vagy az adott cucc mire jó vagy nem jó, szóljon, de most nem írok erről, mert nem szeretem a kémiát. ) Az eleve agresszívan és vérgőzös fejjel a helyén kezelendő baromökörség, hogy tealeveleket negyven fokos vízben kelljen áztatni. Ti. pont pocsékul ihatatlan lesz az egész. "Igazi", nem filteres zöld teát hetvenöt-nyolcvanöt fokos vízzel érdemes először leönteni. (Vagy klasszikus szertartás során akkor, amikor a huszadik buborék jelenik meg a melegedő vízben.) A jó minőségű levelekben az a pláne, hogy még legalább háromszor-négyszer forrázhatóak; mindegyik után újabb és újabb ízárnyalatok kerülnek elő. Nem árt azt sem tudni, hogy a tea eleve zöld tea. A fekete tea egy párszáz éves újítás - a leveleket a feldolgozás során különféle oxidációs folyamatoknak vetik alá; ettől lesz olyan, amilyen: élénkítő hatásaiban erősebb, antioxidánsokban és gyógyhatásokban sokkal szegényebb. Japánban vagy Kínában a mai napig alig isznak ilyet, a teakultúra alapja a zöld. Ő például imád teázni, és a vonakodó/fintorgó/nem kellőképpen lelkesedő illető letépett lábával szokta agyonverni a renitenst : | |
|
| |
Perseus Matuzsálem
| Tárgy: Re: A Társalgó Hétf. Dec. 21, 2015 11:51 pm | |
| Maradok is a könnyen használható filteres mű-zöld teával Noha azért ha más nem egy alkalom erejére megkóstolnám a tényleges valódi zöldteát. | |
|
| |
Yeratel Újonc
| Tárgy: Re: A Társalgó Vas. Dec. 20, 2015 7:54 pm | |
| És még csak nem is olyan jó rummal. Csak a probléma van a zöld teával | |
|
| |
Perseus Matuzsálem
| Tárgy: Re: A Társalgó Pént. Dec. 18, 2015 7:10 pm | |
| Én szerintem megfeledkeznék róla és úgy maradna | |
|
| |
Yeratel Újonc
| Tárgy: Re: A Társalgó Szer. Dec. 16, 2015 9:39 pm | |
| Hát ha jó az íze, akkor mindegy h készítetted. A teázó, ahova néha betévedtem ott azt írta a lap, hogy 10-20 percig kell 40 fokos vízben áztatni. Annyi türelmem meg nincs | |
|
| |
Perseus Matuzsálem
| Tárgy: Re: A Társalgó Szer. Dec. 16, 2015 5:08 pm | |
| Hát ez ilyen mezei filteres gondolom nem száz százalékos zöldtea, ezzel nem sok bajlódnivaló van | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A Társalgó | |
| |
|
| |
| A Társalgó | |
|