Nos, azt az istenség portrét meghagynám másnak, hogy díszítse vele a falát.
Perseus Matuzsálem
Hozzászólások száma : 244
Tárgy: Re: A Társalgó Vas. Nov. 22, 2015 2:24 pm
Ejj nem ezer százalék, hogy jól válaszoltál Mindazonáltal üdv a fórumon
Vendég Vendég
Tárgy: Re: A Társalgó Vas. Nov. 22, 2015 2:18 pm
Köszönöm a kedves fogadtatást! Mangót mondtál? Bármi is az, ha mangó van benne, 10/10 egyértelműen!
Sydro Citsaur Idnith Tag
Hozzászólások száma : 64
Tárgy: Re: A Társalgó Vas. Nov. 22, 2015 1:06 pm
Szépjóreggelt mindenkinek!
Gyorsan a lényegre térek: Amarille (üdv néked), mi a véleményed a démonokról? Hogyan viszonyulsz hozzájuk? Bónusz kérdés: egy egytől tízig terjedő skálán hány pontra értékeled a mangós zöld teát? Helyes válasz esetén kisorsolunk közötted egy ritka ocsmány ősi istenség-portrét.
Az arclopás egyébként egy jópofa időtöltés, bár sajna meglehetősen véres és sok türelmet igénylő elfoglaltság.
Yeratel Újonc
Hozzászólások száma : 45
Tárgy: Re: A Társalgó Szomb. Nov. 21, 2015 6:05 pm
Fáradj beljebb, és érezd magad otthon Ha megnyugtat a valóságban én sem egy pinterestről lelopott rajz arcával rendelkezem
Vendég Vendég
Tárgy: Re: A Társalgó Szomb. Nov. 21, 2015 11:32 am
Sziasztok emberek, gondoltam itt az ideje csatlakozni a fórumhoz, ha már eddig nem tettem - bár egyelőre csak a karakterem neve és képe mögé elbújva.
Perseus Matuzsálem
Tárgy: Re: A Társalgó Csüt. Nov. 19, 2015 6:51 pm
Tevékenykedek szinte folyamatosan, inkább az utóbbi az igazság és köszönöm!
Yeratel Újonc
Tárgy: Re: A Társalgó Szer. Nov. 18, 2015 10:48 am
Ezek klasszak Mondjuk elég ritkán frissíted mostanában a blogod, nem érsz rá vagy csak nem használod igazán?
De szórakozásból is rajzolsz? Én is művészember vagyok, de csak lélekben Még ott se nagyon.
Perseus Matuzsálem
Tárgy: Re: A Társalgó Szomb. Nov. 14, 2015 8:59 pm
A magam részéről a szociális programokat leszámítva játszom különféle PC játékokkal, illetve grafikus lévén rajzolok.
Yeratel Újonc
Tárgy: Re: A Társalgó Csüt. Nov. 12, 2015 10:31 pm
Az ellenállás hiábavaló Inkább fogadd be és épülj tőle. Egyébként, milyen izgalmas dolgokat csináltok a szerepjátékon felül?
Perseus Matuzsálem
Tárgy: Re: A Társalgó Hétf. Nov. 09, 2015 6:58 pm
Nem is úgy értettem, elsősorban én próbáltam dacolni a mélységi borzalmakkal
Sydro Citsaur Idnith Tag
Tárgy: Re: A Társalgó Hétf. Nov. 09, 2015 1:23 pm
Én sem tudtam, hogy verseny, de sebaj. A második helyezettnek vígaszdíj; tíz alkalommal meglátogat ingyen:
Yeratel Újonc
Tárgy: Re: A Társalgó Hétf. Nov. 09, 2015 4:29 am
Nem tudtam, hogy verseny , ha nyerni lehet, megyek vissza böngészni valami borzalmat
Perseus Matuzsálem
Tárgy: Re: A Társalgó Vas. Nov. 08, 2015 1:33 am
Sydro győzött a horror show-al
Yeratel Újonc
Tárgy: Re: A Társalgó Pént. Nov. 06, 2015 10:42 pm
Ha valamiben igazán jók az oroszok azok a rossz minőségű Dash cam videók, tankokról meg meteorokról. De egyébként az a helyzet, hogy minden nemzetnek meg vannak a saját freakségei, csak a legtöbben jobban titkolják. Japán például nem .
Sajnos az oroszokhoz nem nagyon tudok hozzájárulni érdekes audio-vizuális tartalommal :/
Sydro Citsaur Idnith Tag
Tárgy: Re: A Társalgó Pént. Nov. 06, 2015 12:15 pm
A hegesztő+ütvefúró kombináció is külön műfaj, de azt inkább én hanyagolnám.
Nho, úgy látszik, orosz hetet tartunk! Ennek örömére egy bizalomgerjesztő hölgy és úr eme hatalmas országból:
És egy alagút, aminek az egyik pontján állandóan balesetek történnek minden látható ok nélkül:
Perseus Matuzsálem
Tárgy: Re: A Társalgó Csüt. Nov. 05, 2015 7:28 pm
Szegény oroszok nem egészségesek. Ámbár tudnak egészen szépet is alkotni
Yeratel Újonc
Tárgy: Re: A Társalgó Szer. Nov. 04, 2015 5:21 pm
Asszem Manson is hasonló klippeket forgat, leszámítva a színes részeket. Egyébként meg nem bírtam végighallgatni Lekaptatok inkább egy építkezéshez hallgatni a hegesztőt és az ütvefúrót.
Sydro Citsaur Idnith Tag
Tárgy: Re: A Társalgó Szer. Nov. 04, 2015 1:42 pm
Hm, ez csak természettudományos érdeklődés, de nem rémisztő.
Ajánlom mindenki szíves figyelmébe a modern orosz alternatív zene alább látható, kifejezetten sajátságos hang- és képsorait. Érdemes végignézni az elejétől a végéig egyszer. (Egyszer! Once! Einmal! Une fois! Oдин раз! Una vez! μια φορά! En gång! Remélem, elég hangsúlyos voltam. Többszöri megtekintés az egészségre ártalmas lehet. )
Perseus Matuzsálem
Tárgy: Re: A Társalgó Kedd Nov. 03, 2015 8:32 pm
Nos mint ijesztő elfoglaltság... még öcsém mesélte egy osztálytársáról, hogy az illető órán megvakarászta a tarkóját, majd valamit tanulmányozott az ujjai között, megpödörte és elrakta a zsebébe... és ez rendszeres szokása volt. Mi ez ha nem rémisztő?
Yeratel Újonc
Tárgy: Re: A Társalgó Kedd Nov. 03, 2015 8:23 pm
Mármint a bélyeggyűjtésnél? nem tudom, azért ringbe tud szállni sok mindennel. Talán az extrém vasalás kivétel.
Perseus Matuzsálem
Tárgy: Re: A Társalgó Kedd Nov. 03, 2015 6:20 am
Szerintem vannak ennél is bizarrabb foglalatosságok is...
Sydro Citsaur Idnith Tag
Tárgy: Re: A Társalgó Hétf. Nov. 02, 2015 12:22 pm
Ki mondta, hogy a képeket gyűjtöm? Egyébként egyetértek, a bélyeggyűjtés sokkal bizarrabb foglalatosság. Kísérjen titeket jószerencse és ez a vidám csődület ezen a kellemes őszi napon: