| | A Társalgó | |
|
+10Estilla Kaeron Isy Zeu a vad Lachos Sydro Citsaur Idnith Ravion Firefox Naissa Perseus 14 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Perseus Matuzsálem
Hozzászólások száma : 244
| Tárgy: Re: A Társalgó Csüt. Aug. 07, 2014 6:18 am | |
| Üdv Fox! Voltaképpen felmerült már egy jövő nyár elején megrendezendő találkozó, de egyelőre még a helyszín nem eldöntött. Gondoltam rá, hogy meginvitálok magamhoz Debrecenbe mindenkit, de olyan sokfelől vagyunk, nehéz ezt összerakni de elfogadok javaslatokat, vagy ötleteket | |
| | | Firefox Újonc
Hozzászólások száma : 30
| Tárgy: Re: A Társalgó Szer. Aug. 06, 2014 2:58 pm | |
| Nem tudom ki hogy vele, de részemről azon túl hogy élvezem az itt eltöltött időn érdekel a karakterek mögött megbúvó valódi ember is, de egyenlőre csak elképzelni tudom ki milyen lehet, normális, különc, vagy épp agyament ( zeu:P ). Szívesen megismernék minden játékost, szóval az lenne a nagy kérdés, ti ezzel hogy vagytok, volna-e kedvetek egy kis időt eltölteni közösen valahol a közeljövőben? | |
| | | Perseus Matuzsálem
| Tárgy: Re: A Társalgó Csüt. Ápr. 24, 2014 2:16 pm | |
| Nos kedves Naissa!
Mint az oldal adminja szólok most hozzád reményeim szerint utoljára. Kezdetnek ez a nyilvánosságra hozott üzenet amit ráadásul a társalgóban tettél közzé tette biztossá és utólagosan is helyessé a bannolásodat/kizárásodat. Pontról-pontra sorolom fel főbb kihágásaidat de előzetesben közlöm; közel sem tettél annyit az asztalra, hogy ezen kihágásaidat figyelmen kívül hagyjuk így is az általad megszegett házirendi szabályok csupán egyike is elegendő lett volna a bannolásodhoz, különösen, hogy tartósan is szegtél meg bizonyos pontokat. Ez az oldal befogadott téged, jóindulattal fordultak feléd a játékosok, tanácsokkal próbáltak ellátni melyek javarészt egyik füleden be, másikon ki vonultak.
3.Az utolsó szó joga az adminokat és a moderátorokat illeti! Ha egy játékos nem működik együtt, mikor moderálásra kerül sor, szigorú büntetésben részesül.
Többször is ellenem szegültél, vádaskodtál, áskálódtál mögöttem - természetesen tudok róla- és hogy fitogtasd deviáns viselkedésed senki esetében nem hallgattál a szép szóra, azt hitted mindent kimagyarázhatsz.
4.Bárki, bármilyen szinten átlépi az IC és az OOC között feszülő határt, szigorú büntetésben részesül.
Ezt a szabályt többször is megszegted, mi több, elvártad más delikvensektől, hogy szegjék meg a kedvedért, közöttük voltam például én, a többieket nem nevezem meg, majd te tudod kik voltak azok.
6.A korrekt játék a szerepjáték egyik alapköve. Mindig illendő használni a feltételes módot, és alkalmazkodónak lenni a többiekkel szemben.
Ritka eset volt, hogy ezt ne szegted volna meg.
7.A hatáskörön való túllépés (miszerint a játékos a karakter képességeit meghaladó cselekedeteket visz végbe) vagy éppen ha egy játékos moderátornak adja ki magát, a vétség mértékének fejében figyelmeztetést vagy szigorú büntetést von maga után.
Mivel a legtöbb esetben a karaktereidet nem a leírt jellemük alapján játszottad ki bizonyos mértékben ezt a szabályt is megszegted.
Eltekintve a felsorolt házirendi szabályszegésektől: Beígért kalandra jelentkezett játékosok szó nélküli cserbenhagyása, karaktereik fölösleges lekötése, más játékosok "leüldözése" a játéktérről, csillagoffolások, fölösleges sértődések és állandó önközpontúság.
Ezek után nincs okod reklamálni, sem magyarázkodni ugyanis a döntésünk erőteljesen megalapozott volt és az is marad. Mindemellett nem számít mennyi ideje játszol, milyen játékokat játszottál milyen sikerekkel. Minket csak az érdekel_t_ amit itt alakítottál.
Minden jót, remélem okultál ebből és majd egy másik oldalon már korrekt játékosként fogsz játszani. | |
| | | The author of this message was banned from the forum - See the message | Naissa Újonc
Hozzászólások száma : 1
| Tárgy: Re: A Társalgó Csüt. Ápr. 24, 2014 1:30 pm | |
| Sziasztok!
- részemről nem úgy játszottam, hogy mindenkivel jóba legyen a karakter -> én a részemről kijátszottam a karakterem legsötétebb oldalát is. - a másik vád, hogy rontottam mások játékát -> én sosem kényszerítettem senkit semmire. A legtöbb karaktert igenis segítették a játékaim
Amolyan wodos sötét középkoros és saját fantáziájú játékot játszottam. A wodos karaktereknél sosem győz véglegesen a jó oldal. Egy Gangrel lehet egy darabig jó, de azután elnyeli a Fenevad. Karlinánál, Pennynél is olyan karaktereket játszottam, akik küzdenek azért, hogy jók legyenek, de a bennük rejlő sötétséggel irdatlan nagy küzdelmet kell folytatniuk.
Egy emailt elfogadtam volna, hogy miért lettek bannolva és törölve a karaktereim. Mert ez így nagyon felkészületlenül ért.
Részemről még annyit mondok, hogy ez kicsit túlzás volt. Remélem, hogy azért a mesémről nem feledkeztek meg, a Halálkirálynős sztoriról. Amiről azt írtátok nekem, hogy tetszett nektek.
Viszont nem haragszom, csak megvagyok bántva. Perseust továbbra is jó moderátornak tartom, annak ellenére is, hogy túlzásnak érzem irányomban ezt a lépést. De ennek ellenére jó moderátor, és jók a karakterei.
Az utolsó szó jogán most fellengzős volt amit írtam.
Még annyit meg kell tennem, hogy bocsánatot kérek mindenkitől, ha tényleg ennyire rossz volt a játékom. Másik pedig amit meg kell tennem, hogy megköszönöm mindenki játékát
Elfogadom a döntést, hogy bannoltatok.
Sziasztok! | |
| | | Perseus Matuzsálem
| | | | Perseus Matuzsálem
| Tárgy: Re: A Társalgó Szer. Márc. 05, 2014 10:25 pm | |
| The member 'Perseus' has done the following action : Kockadobás
'6 oldalú' : 4 | |
| | | Perseus Matuzsálem
| Tárgy: Re: A Társalgó Szer. Márc. 05, 2014 10:25 pm | |
| Amit érdemes tudnotok, esetleges játék esetén ha kockadobást szeretnétek alkalmazni, a hozzászólás írásnál az emotikonok alatt láthattok kockadobást. Jól jöhet | |
| | | Perseus Matuzsálem
| Tárgy: A Társalgó Vas. Márc. 02, 2014 8:53 pm | |
| Az oldal új társalgója! Jó szórakozást! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A Társalgó | |
| |
| | | | A Társalgó | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |