| A Társalgó | |
|
+10Estilla Kaeron Isy Zeu a vad Lachos Sydro Citsaur Idnith Ravion Firefox Naissa Perseus 14 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Sydro Citsaur Idnith Tag

Hozzászólások száma : 64
 | Tárgy: Re: A Társalgó Hétf. Május 16, 2016 3:25 pm | |
| Kérdés #1: nem lehetne a fák között bámészkodó agancsos emlősállatok helyére démonokat pakolni? Kérdés #2: a fenti szövegdobozokban (Home, Calendar, stb.) most jobbra zár a szöveg. Középre igazítva sokkal jobban nézett ki szvsz.  (Jaj. Ugye ez nem számít belekötésnek, ha már egyszer megígértem, hogy?  ) | |
|
 | |
Perseus Matuzsálem

Hozzászólások száma : 244
 | Tárgy: Re: A Társalgó Hétf. Május 16, 2016 3:07 pm | |
| Na szépen sorjában hölgyeim és uraim Nagyon is jól tettétek, hogy a dizájnról nem csak pozitív véleményt nyilvánítottatok, szavazás és egyebek körülményesek lennének így arra jutottunk belökjük és kiderül mit szól a nép  Fox problémája gyanítom tényleg a képarányosdi miatt van ezt úgy hiszem meg tudjuk oldani. A többi dolog viszont... A calendart és a felső szutykerájt sajnos nem tudjuk eltüntetni :S Törekedtünk rá én személy szerint alaposan átnéztem a fórum kezelőfelületét és nyeh, nem lehet. Pedig ha az a hülyeség nem lenne ott valszín a névgond sem lenne aktuális már amit Zeu ecsetelt. De ez ellen sajnos nem tudok tenni se programozva se laikus menüzgetéssel. :S Sajnos ezzel kapcsolatban mindannyiunk számára deal with it felállás van  A dizájn pedig nem végleges! Ez amolyan próbálkozás volt, valójában kicsit komolyabb áttörés van kilátásban, ugyanis a bolond admin arra jutott ameddig megteheti, hogy effélével foglalkozzon saját maga készít-rajzol dizájnt az oldalnak. Az még kiderül elvérzik-e rajta | |
|
 | |
Zeu a vad Tag

Hozzászólások száma : 74
 | Tárgy: Re: A Társalgó Hétf. Május 16, 2016 1:54 pm | |
| Huúúú változások és kötözködős nap! Én is akarok! Én is akarok! Az oldalsó kép tetszik, nekem mindkét monitoron jól mutat, de a középső oszlopba azért van mit belekötni Kövezzetek meg, de szerintem az átlátszó rész zavaró, ha olvasna az ember. A fórum eddigi furaságai pedig megmaradtak, ennél a felső sávnál, ahol a "home", "calendar" meg ilyenek vannak. Bejelentkezéskor a név fele középre esik a kövi sorba és a Calendar még mindig ramaty, nem mintha valaha használnám  A középen felül lévő képen látható kastélynak a világon semmi köze a TF-hez, inkább van Gyűrűk Ura beütése. Most nevezhettek elégedetlennek, de gondoltam, ha már változás van, felvetem, amit még kiszúrtam  Max leszavaztok  | |
|
 | |
Lidia Tag

Hozzászólások száma : 55
 | |
 | |
Sydro Citsaur Idnith Tag

| |
 | |
Firefox Újonc

Hozzászólások száma : 30
 | Tárgy: Re: A Társalgó Hétf. Május 16, 2016 9:22 am | |
| Egy kis szakmai ártalmú kötözködés:D A háttér felbontását kéne állítani, mert nekem vagy másfélszer duplikálja és nem tetszik:P
| |
|
 | |
Liarie Újonc

Hozzászólások száma : 19
 | Tárgy: Re: A Társalgó Hétf. Május 16, 2016 12:19 am | |
| Hali, Fox, Zeu, holnap írok.. Tetszik a designe :3 | |
|
 | |
Lidia Tag

| Tárgy: Re: A Társalgó Szer. Május 11, 2016 6:51 pm | |
| | |
|
 | |
Yeratel Újonc

Hozzászólások száma : 45
 | Tárgy: Re: A Társalgó Szer. Május 11, 2016 6:47 pm | |
| De milyen pofás  Nyomatékosítja, hogy mim van. | |
|
 | |
Sydro Citsaur Idnith Tag

| Tárgy: Re: A Társalgó Szer. Május 11, 2016 3:22 pm | |
| Napi kötözködés: Krin aláírásában a "van" után felesleges a vessző. | |
|
 | |
Yeratel Újonc

| Tárgy: Re: A Társalgó Szer. Május 11, 2016 2:54 pm | |
| Sajnálom, de jogvédett vagyok. | |
|
 | |
Perseus Matuzsálem

| |
 | |
Yeratel Újonc

| Tárgy: Re: A Társalgó Szer. Május 11, 2016 1:58 pm | |
| Gratula gratula  | |
|
 | |
Lidia Tag

| Tárgy: Re: A Társalgó Hétf. Május 09, 2016 11:51 pm | |
| Biztos siettél Lia, nem gáz, rá se ránts  Kösze  | |
|
 | |
Liarie Újonc

Hozzászólások száma : 19
 | Tárgy: Re: A Társalgó Hétf. Május 09, 2016 1:22 pm | |
| A találkozón nem tudtam tőled elbúcsúzni, Lidia, de itt utólag is szia  És gratulálok a kinevezéshez  ^×^ | |
|
 | |
Lidia Tag

| Tárgy: Re: A Társalgó Szomb. Május 07, 2016 11:44 pm | |
| Mint észrevehető volt én felettébb élveztem a találkozót, még könnyem is kifolyt a sok marhaságon és fuldokoltam is néha,de megmaradtam azért.  Nagyon örülök , hogy megismertelek titeket , várom a következő alkalmat mikor ülünk össze ,egy élmény volt. --------------- Hmmm.... kétlem nyolcvan kérdéses lett volna az a kérdőív, elszámoltad , az nyolcvanegy kérdés volt ami tuti csak a ráadás kedvéért az éééén szívatásomra  Ám, köszönöm a lehetőséget * Irul pirul mint Krin a napon * | |
|
 | |
Perseus Matuzsálem

| Tárgy: Re: A Társalgó Szomb. Május 07, 2016 10:55 pm | |
|  nos meg kell mondjam remek volt a társaság most is és köszönöm mindenkinek aki eljött  Ámde Sydro tanulságai mellett egy örömteli hírrel is szolgálhatunk; köszöntsétek Lidiánkat immár harmadik moderátorunkként.  kitöltötte a nyolcvan kérdéses kérdőívet s átjutott a Sydro teszten is  gratula, Lidia  | |
|
 | |
Sydro Citsaur Idnith Tag

| Tárgy: Re: A Társalgó Szomb. Május 07, 2016 9:51 pm | |
| No. Úgy tűnik, megint én töröm meg a csendet.  Lényeg a lényeg: nagyon jó volt a találkozó; örülök neki, hogy találkozhattam azokkal, akiket már ismertem, és megismerhettem azokat, akikhez még nem volt szerencsém.  Remélem, belátható időn belül lesz ismétlés! Tanulság #1: Fox veszélyessé válik, ha ribizli kerül a közelébe. Tanulság #2: Ne együnk majomaggyal töltött denevért se reggelire, se ebédre, mert nem egészséges. | |
|
 | |
Perseus Matuzsálem

| Tárgy: Re: A Társalgó Csüt. Május 05, 2016 11:00 pm | |
| | |
|
 | |
Sydro Citsaur Idnith Tag

| |
 | |
Perseus Matuzsálem

| Tárgy: Re: A Társalgó Csüt. Ápr. 28, 2016 6:55 pm | |
| Hölgyeim és uraim a Torony Fénye újfent beüzemelve!  Immár csakis a toronyfenye.atw.hu linken nyissátok meg az oldalt, akkor jó, ha reklámsáv van felül! Semmiképpen sem a régivel! Akadnak kisebb-nagyobb bugok, láthattok furcsa feliratokat, ezeknek utána fogok még nézni de játszani már lehet és a lényegesebb funkciók működnek  | |
|
 | |
Sydro Citsaur Idnith Tag

| Tárgy: Re: A Társalgó Szer. Ápr. 27, 2016 5:29 pm | |
| Ejnye, no.  A szolgáltató szolgáltasson. A végén még ő fog náluk panaszkodni (bolygókat is felzabál néha, ha nyűgös) : | |
|
 | |
Perseus Matuzsálem

| Tárgy: Re: A Társalgó Kedd Ápr. 26, 2016 9:33 pm | |
| Aki próbálkozik a realtime játéktér megnyitásával remélhetően csak egy bizonyos ideig nem fogja tudni belépni, kellemetlen problémába ütköztünk a szolgáltatóval, viszont biztosítok mindenkit, minél hamarabb újra beüzemel az oldal! Addig pedig itt a fórum.  | |
|
 | |
Lidia Tag

| Tárgy: Re: A Társalgó Hétf. Ápr. 25, 2016 12:53 pm | |
| Jelenlétemmel gyarapítom a létszámot a talin, szal ha csendesen is , de jelen leszek  | |
|
 | |
Sydro Citsaur Idnith Tag

| |
 | |
Ajánlott tartalom
 | Tárgy: Re: A Társalgó  | |
| |
|
 | |
| A Társalgó | |