Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

A realtime játéktér: http://toronyfenye.atw.hu/

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

A Társalgó

Go down 
+10
Estilla
Kaeron
Isy
Zeu a vad
Lachos
Sydro Citsaur Idnith
Ravion
Firefox
Naissa
Perseus
14 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
SzerzőÜzenet
Perseus
Matuzsálem
Perseus

Hozzászólások száma : 244

A Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptyPént. Ápr. 15, 2016 8:17 pm

Egy utolsó befutó Razz

A Társalgó - Page 4 Krin10
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
Perseus
Matuzsálem
Perseus

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptyPént. Ápr. 15, 2016 7:36 pm

Kukorica  Mára az utolsó adag  Kukorica

A Társalgó - Page 4 Liarie10

A Társalgó - Page 4 Nimrui12

A Társalgó - Page 4 Zeu10

A hozzászólást Perseus összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 15, 2016 11:30 pm-kor.
Sydro Citsaur Idnith
Tag
Sydro Citsaur Idnith

Hozzászólások száma : 64

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptyPént. Ápr. 15, 2016 6:59 pm

Zseniális! cheers :bor:

A Társalgó - Page 4 1zchfef

Yay
Perseus
Matuzsálem
Perseus

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptyPént. Ápr. 15, 2016 6:55 pm

MIB  Mindenki sorra fog kerülni  MIB

A Társalgó - Page 4 Kaeron10

A Társalgó - Page 4 Lidia10
Firefox
Újonc
Firefox

Hozzászólások száma : 30

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptyPént. Ápr. 15, 2016 6:48 pm

Hehe De jól nézek ki Very Happy
Liarie
Újonc
Liarie

Hozzászólások száma : 19

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptyPént. Ápr. 15, 2016 6:34 pm

Jézusom ez nagyon találó, tetszik Very Happy
Perseus
Matuzsálem
Perseus

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptyPént. Ápr. 15, 2016 6:33 pm

Megjelent a Torony Fénye harcikártya!! Szerezd meg hát mind! Very Happy

Blöah         Csészeallj         Blöah

A Társalgó - Page 4 Fox10

A Társalgó - Page 4 Sydro11

Később bővülni fog Wink
Liarie
Újonc
Liarie

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptyKedd Ápr. 05, 2016 10:10 pm

Rendben, az nem gond Smile Írok privit.
Kaeron
Újonc
Kaeron

Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptyKedd Ápr. 05, 2016 8:23 pm

Ha gondolod, én szívesen vállalkozom Very Happy Bár azt nem garantálom, hogy rekord sebességgel fogok írni, de ígérem, nagyon igyekezni fogok majd.
Liarie
Újonc
Liarie

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptyVas. Ápr. 03, 2016 6:50 pm

Valakinek van kedve játszani esetleg? Smile
Sydro Citsaur Idnith
Tag
Sydro Citsaur Idnith

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptyCsüt. Márc. 31, 2016 3:23 pm

Sajnos nem találtam megfelelő locsolóverset, a démonok pedig már megebédeltek...  Sad  Arrow Azonban! What a Face

Következzen egy kellőképpen gyomorforgató és beteg dalocska a szórakozni vágyóknak (felelősséget nem vállalok semmiért, nem én voltam cherry ) :

És egy újabb, apró gyöngyszem bárkinek, aki nyugodt, szép, pihentető álmokra vágyik  Sleep :

Yay
Perseus
Matuzsálem
Perseus

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptyKedd Márc. 29, 2016 5:56 pm

Kezdődik a démonok falják a frusztrált gyerekeket nóta... XD

Sydro most valahogy nem tudom irigyelni a lányokat Very Happy Nehogy mellre szívd  Kukorica Kanapé (kukoricadívány)
Sydro Citsaur Idnith
Tag
Sydro Citsaur Idnith

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptyKedd Márc. 29, 2016 12:28 pm

Ugyan, az ilyesfajta létformák nem bálba járnak. Megtelepednek inkább a bálozók pincéiben, padlásain, szekrényeiben, stb., amíg senki nincs otthon. cheers (Csókpárbaj meg eszükbe sem jut. Exclamation)

Öhm, vers, líra és társaik... Nos, ez egy érdekes kérdés, meg kell még tárgyalnom az illetékesekkel, ennélfogva szíves türelmedet kérem. study Szellem
Lidia
Tag
Lidia

Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptyHétf. Márc. 28, 2016 6:25 pm

Sydro :Megkaptam a húsvéti démonkámat, nagyon cukii . Lesz min gyakorolni a célba lövést MIB  Verset akkor már én nem kapok? alien  

Óvatos borzolgatásnak nem leszek ellene, de remélhetőleg nem ilyen kezeslábas démonkát szeretnél hozni Very Happy És sajnálom, de az ágyéktője sem ép elegáns  clown

Zeu: Told be magad oda aztán majd a füstölők elbódítanak , olyan andalgósan fogsz lépkedni mint a járni tanuló bárányka Very Happy
Zeu a vad
Tag
Zeu a vad

Hozzászólások száma : 74

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptyHétf. Márc. 28, 2016 5:25 pm

Nagyon remélem, hogy lehet, mert a táncparketten olyan vagyok, mint ez az iménti lényecskéd egy csókpárbajban... próbálkozik, de minek? Very Happy (bocsi, csak úgy csücsörít meg minden   Neutral )
Sydro Citsaur Idnith
Tag
Sydro Citsaur Idnith

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptyHétf. Márc. 28, 2016 2:37 pm

Lidia írta:
Dehogynem Sydro bátyó, kapsz egy nagy virtuális cuppanós puszit a kobakodra Very Happy

Lufi Ufó

Jajdejónekem! What a Face Mivel Húsvét van, locsolkodás helyett minden kedves hölgynek küldök démont az újraértelmezett hagyományok jegyében:

A Társalgó - Page 4 2db0z6t

Yay

A maszk-a-bálban is lehet idegeket borzolni? cherry
Lidia
Tag
Lidia

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptyCsüt. Márc. 24, 2016 1:07 am

* Odasompolyog a faliújsághoz és egy hivalkodó plakátot helyez ki * :bor:

Maszk a bál

"Ezennel meginvitálja Renard Donciuex pompás bordélyába,A Pajkos Tündérbe Agasus mulatni kívánó népét, tartsanak vele egy pompás maszkos bálon és élvezzék vendégszeretetét "

Éjjel-nappal áll a bál,
itt a híres karnevál!
Nem vagyok én fajankó,
maszkabálba menni jó!

// A fórumot a Város topicban találjátok meg melyben 28-tól ( hétfő) kezdődik a fent említett bál ; megjelenés csak is maszkban és elegáns öltözetben Smile -Csupasz habfiúk és flamingók kíméljenek- //

UI: Kérdés esetén érdeklődni nálam lehet * nyilak veszik körbe ,mind rá mutogatnak Smile *
Lidia
Tag
Lidia

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptyKedd Márc. 22, 2016 10:27 am

Dehogynem Sydro bátyó, kapsz egy nagy virtuális cuppanós puszit a kobakodra Very Happy

Lufi Ufó
Perseus
Matuzsálem
Perseus

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptyHétf. Márc. 21, 2016 6:31 pm

Sajnálom Fox, úgy tűnik Renard felszívódott, így kizárom a játékból. Amint fel tudom venni a kapcsolatot Trimorettel, megkapod tőle a koncepciót. Remélhetően maximum egy napot csúszol Sad
Firefox
Újonc
Firefox

Hozzászólások száma : 30

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptyHétf. Márc. 21, 2016 6:09 pm

Panaszolok! Sad

Én még nem kaptam renardtól semmit
* türelmetlenül toporog* bounce
Laughing
Sydro Citsaur Idnith
Tag
Sydro Citsaur Idnith

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptyVas. Márc. 20, 2016 11:21 pm

Én nem kapok semmit? Démon Szellem
Lidia
Tag
Lidia

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptyVas. Márc. 20, 2016 2:27 am

Zeu a vad írta:
*Kihúzza az ujját az orrából, és felajánlja rágásra*
Csak, hogy elnyerjem a jóindulatodat :bor:

Csak ,hogy értékeljem a kölcsön körmöt kedves Zeu : kaptál egy PM-et Yay
Perseus
Matuzsálem
Perseus

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptySzer. Márc. 16, 2016 11:47 pm

A Sydro verzió sok ép elme pont mínusszal jár Cthulhu
Lidia
Tag
Lidia

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptySzer. Márc. 16, 2016 9:41 pm

Nem is tudom melyik nyeri el tetszésemet, bőség zavara cat
Sydro Citsaur Idnith
Tag
Sydro Citsaur Idnith

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 EmptySzer. Márc. 16, 2016 1:10 pm

No. What a Face Rágnivaló kölcsönkarmok, ha valaki igényli:

A Társalgó - Page 4 Kbpsom

Yay
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A Társalgó   A Társalgó - Page 4 Empty

A Társalgó
Vissza az elejére 
4 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: OOC :: Társalgó-
Ugrás: