Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


A realtime játéktér: http://toronyfenye.atw.hu/
 
KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 A part és környéke

Go down 
+2
Ravion
Perseus
6 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
A part és környéke - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A part és környéke   A part és környéke - Page 5 EmptyVas. Márc. 23, 2014 11:51 am

[Öngyilkos küldetés - Harc Nichtos Szívéért]

Barnabas nyugtatására valóban lenyugszik egy kicsit, és felsóhajt. Sapphire sértő szavai, amiket nem érdemelt meg, hiszen minden ellenére a kezdetek óta próbált valahogy hasznára lenni Sapphirának, most mélyen megbántják. A nő szemébe nézve, nagyon halkan szólal meg, harag nélkül.
- Tévedsz. Te nem vagy méltó rá, hogy az ereklyét őrizd - válaszolja. - Arról beszélsz, hogy meg akarod menteni a néped, de ezért minden törvényetek és szokásotok megszegnéd, és még Nictosnak is szembe mennél. Nem tiszteled Erulon döntését, mindent megteszel, hogy távol tartsd tőlem, pedig tudod, hogy néped szokása szerint, mivel én vagyok a felesége, te már _sosem_ lehetsz. Közben eszedbe se jut, hogy Nictos esetleg akarta, hogy így történjen, mert ha nem akarta volna, meg sem történt volna.
Felé fordul, és elé lép, és erősen megszorítja a vállát.
- Értsd már meg, Sapphire, ketten maradtatok, a népeteket nem menthetitek meg. De a szokásaitokat, törvényeiteket és a hiteteket, ami csak a tiétek, azt igen! Mondd meg nekem őszintén, Sapphire, amit teszel, amit kívánsz, az méltó Nichtoshoz?
Elengedi, és Erulon felé néz.
- Te meg szólalj már meg végre, állj ki magadért és a hitedért! Kevés nálad tisztább szívű személyt ismerek, és Nichtos nem választott volna ki téged, ha tetteid nem lennének méltóak a küldetésre. Ha nem bízol magadban, vagy abban, hogy én jó döntés voltam... legalább bízz meg az istenedben, aki téged választott. És induljunk már végre tovább, mert nem akarok sem meghalni, sem végignézni senki halálát.
Vissza az elejére Go down
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

A part és környéke - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A part és környéke   A part és környéke - Page 5 EmptyVas. Márc. 23, 2014 11:28 am

[Öngyilkos küldetés - Harc Nichtos Szívéért]

Lya pofonja és Barnabas szavai valahol célt érnek de az őket egyébként is utáló papnőnek ez csak olaj volt a tűzre. Valószínűleg szégyelli magát, talán csak ennek köszönhető, hogy nem támad társaira, pedig szemmel láthatóan kedvére való lenne például Lya halála. Ajkai egészen penge vékonnyá válnak.

- Nélkületek is boldogulnánk! - sziszegi aztán. - Az emberek nélkül és az... elfek nélkül is! Ameddig el nem jöttek az emberek erre a szigetre a romlottak sem voltak itt! Minden az emberek hibája! Miattuk hal ki a népünk! És te... -néz a csendesen ücsörgő Erulonra aki csak némán maga elé néz. - Te meg elárultál! Ahelyett hogy ketten újrakezdenénk összeházasodsz egy névtelen-nincstelen senkiházi cafkával aki még csak nem is a saját véred! Nem leszek hálás amiért eljöttetek! Egyedül kellett volna jönnöm! - Erulonra néz megint, ezúttal már könnyes szemekkel. - Nem vagy méltó arra, hogy őrizd az ereklyét!

Erulon egyetlen szót sem szól csak lehajtja a fejét és néma marad. Láthatóan rettenetesen emészti magát, mintha Sapphire szavai korbácsütésekként csapkodnák a hátát.
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
Ravion
Tag
Ravion


Hozzászólások száma : 54

A part és környéke - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A part és környéke   A part és környéke - Page 5 EmptyVas. Márc. 23, 2014 10:40 am

[Öngyilkos küldetés - Harc Nichtos Szívéért]

A part és környéke - Page 5 2
Barnabas Witter

Legszívesebben megakadályozta volna Lyát a pofonban, de ő a legkevésbé edzett a társaságból. A hosszas erőltetett menet után még le is kell ülnie kicsit, ám ebben megakadályozza a kis közjáték a két nő között. Egy keserű sóhaj azért sejteti, hogy valahol megérti Lya reakcióját, de békéltetőn tenné aztán a lány vállára a kezét.
- Ne forduljunk egymás ellen! Sapphire épp elég kárt tett nekünk. - pillant jelentőségteljesen a papnőre - Te ne tetézd ezt, kérlek!
Majd most ő lépne a papnő elé, és a szemébe nézve, minden düh nélkül szól hozzá.
- Azt hittem, nem bosszút állni jöttünk. De most szóljon, ha kegyed másként szeretné! - mondja lesújtó pillantással, majd hátat fordít a nőnek, és végre leülne kipihenni magát.

- De ha Nichtos az önfejűség, a gyűlölködés és önző bosszúvágy istene, úgy talán meg is érdemelte a népe a pusztulást! - teszi hozzá most már valóban mérgesen, miután kicsit kifújta magát. Tudja, hogy ezen szavai talán bántóbbak a kelleténél, kiváltképp Erulon számára. De ha ezzel lelökheti Sapphire-t a magas lóról, úgy talán mégis megérte...
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
A part és környéke - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A part és környéke   A part és környéke - Page 5 EmptyVas. Márc. 23, 2014 9:53 am

[Öngyilkos küldetés - Harc Nichtos Szívéért]

Mikor látja, hogy Barnabas csinál valamit, lassabban fut, hátra-hátrapillant sürgetően, mikor indul már a mágus, és csak akkor nyugszik meg, mikor a férfi beéri őket. Ennél már csak az a jobb hír, hogy sikerült elcsalniuk a romlottakat közelüből.

Összegörnyedve lihegi ki magát, aztán felegyenesedve Sapphire-ra néz. A keze remeg a dühtől, ahogy a dacos, sértett mozdulatait nézi, aztán odamegy hozzá, és hacsak valaki meg nem akadályozza, lekever neki egy pofont.
Aztán magyarázat nélkül lép Erulon elé komolyan.
- Én is Barni azt tesszük, amit mondasz, de ehhez az kell, hogy te és ez a.... - lenyeli a megnevezést. - Hogy legalább te és Sapphire egy véleményen legyetek, mert amíg az életünkkel játszik, addig nem fogunk megbízni benne.- Barabasra tekint, neki is ez a véleménye-e.
Sokáig nem akar vitázni, körbetekint a pusztaságon.
Vissza az elejére Go down
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

A part és környéke - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A part és környéke   A part és környéke - Page 5 EmptyVas. Márc. 23, 2014 7:36 am

[Öngyilkos küldetés - Harc Nichtos Szívéért]

Kockadobás

'Siker-Nem siker' : 2

Barnabas műve sikerrel jár és emellett láthatóan nincs a lények között olyan aki mágiát érzékelne vagy legalábbis jobban látna náluk a sötétben. Lehetnek vagy tucatnyian, de a társaság szerencséjére, a csali után iramodnak. Erulon majd' fél órán át hajtja a társaságot, némán rohannak a pusztában, itt már övükig érő fű van.
- Jól van álljunk meg... - mondja komoran, és letelepszik a fűbe.

Sapphire dacosan maga elé bámul, nem néz egyikükre se, sőt, mintha még sértett is lenne, úgy igazítja meg megrángatott ruházatát. Erulon csak fejét csóválja, nem próbál hatni rá. Arról nem is beszélve, hogy vélhetően van elég problémája is; a többiek ezt bizonyára nem fogják szó nélkül hagyni.

- Most már tudják, hogy itt vagyunk.. - mondja Erulon rezignáltan.
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
Ravion
Tag
Ravion


Hozzászólások száma : 54

A part és környéke - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A part és környéke   A part és környéke - Page 5 EmptySzomb. Márc. 22, 2014 4:17 pm

[Öngyilkos küldetés - Harc Nichtos Szívéért]

A part és környéke - Page 5 2
Barnabas Witter

Ha nem okozott volna hatalmas galibát eme nagy erejű varázslatával, még el is ismerné Sapphire rendkívüli mágikus erejét. Amint azonban felüvölt a másik lény, máris felpattan, mert ő már tudja jól, ennek futás lesz a vége. És már mialatt Erulon előre ugrik, és lenyakazza a szörnyet, ő talárja egyik zsebébe nyúl. Lya hiába ragadja meg a karját, egyelőre nem hallgat Erulon utasítására sem. Zsebéből végül három sárgás golyócskát vesz elő, és Lya és Erulon orrát kénes szag is megcsaphatja.
Ugyan a Romlottak jelenléte, és eleve az idegen világ megváltozott mágikus környezete elbizonytalanítja, de most mégis létrehozná ezt az apró bűbájt. A tenyerében fekvő három golyóbis fölé tartja pálcája végét, majd egy határozott varázsszó után ezek szikrázva gyulladnak ki, és sárgás fénygömbökként emelkednek fel, majd indulnak is útnak egy kocogó ember sebességével az utat követve.
- Ezek ugyan egy óráig is megmaradnak, de szerintem már előbb rájönnek majd, hogy csali csupán. Addig is talán kevesebben erednek a mi nyomunkba. - tájékoztatja ezután a többieket, majd ő is futásnak ered végre a többiekkel.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
A part és környéke - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A part és környéke   A part és környéke - Page 5 EmptySzomb. Márc. 22, 2014 3:54 pm

[Öngyilkos küldetés - Harc Nichtos Szívéért]

Épp bólintana Erulonnak, és elengedi a handzsárt, amikor meglátja Sapphire-t. Amikor az első lény felrobban, a másik felsikolt, felugrik, és az íja után kap, de sokkal gyorsabban történik minden. Erulon levágja a másikat, és ő is hallja a többi romlottat.
- Ostoba némber - sziszegi, és karon ragadja Barnabas karját, de csak azért, hogy véletlen se szakadjon el legalább a mágustól, és arra felé kezd rohanni, amerre Erulon mutatja. Ha mágus is fut, végül elengedi, és kezébe kapja az íjat, hogy kéznél legyen, ha szükség lesz rá. Futás közben arra is figyel, mi történik körülötte.
Vissza az elejére Go down
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

A part és környéke - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A part és környéke   A part és környéke - Page 5 EmptySzomb. Márc. 22, 2014 3:36 pm

[Öngyilkos küldetés - Harc Nichtos Szívéért]

Kockadobás

'Siker-Nem siker' : Sapphire 1, Szélirány 2

Erulon habozás nélkül megrázza a fejét. Az a legjobb ha nem próbálnak meg moccanni sem, had távozzon a két lény, nem azért vannak itt, hogy levágják az összeset amelyik az útjukba kerül. Egy mukkot sem szól miért is tenné, a szél nekik kedvez és hacsak meg nem fordul kiszagolni sem tudnák őket a romlottak. Ám valaki nem úgy gondolta mint Erulon. Egyszer csak Sapphire lép ki az útra, méltóságteljesen a hátul, négykézláb mászó romlottra mutat és ujjbegyéből egy fényes, vakító gömb röppen elő, mely a romlottba csapódik, cafatokra robbantva azt. Ez biztosan egy előkészített varázslat volt, ugyanis következő nem érkezik. Az ízelt lábakon imbolygó förmedvény a papnő felé fordul és felrikolt. A távolból újabb rikoltások válaszolnak. Erulon fogait csikorgatva egyenesedik fel és egy nagy szökelléssel a romlott mellett terem, pengéje villámként villan elő hüvelyéből és egyetlen vágással metszi le annak fejét.
- A fűbe! Befelé! Mélyebbre!
Utasítja a többieket, karon ragadja a megszeppent Sapphire-t és őt is berángatja magával.
- Futás! Meg ne álljatok! Rohanjatok Észak-nyugat irányba!
Mutat is arra, tulajdonképpen amerre a sziget közepe sejthető, ez az út a sziget peremén haladt volna végig a városig.


A távolban egyre sokasodnak a különféle rikoltások...
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
Ravion
Tag
Ravion


Hozzászólások száma : 54

A part és környéke - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A part és környéke   A part és környéke - Page 5 EmptySzomb. Márc. 22, 2014 3:15 pm

[Öngyilkos küldetés - Harc Nichtos Szívéért]

A part és környéke - Page 5 2
Barnabas Witter

Benne is aggodalmat kelt Sapphire eme szótlansága. Út közben is azon morfondírozik, miképp is változtathatná meg a nő illogikus álláspontját. Gondolataiba mélyedve kicsit meg is feledkezik a külvilágról - így is épp elég figyelmét lekötötte, hogy a sötétségben nehogy rossz helyre lépjen, és tényleg orra bukjon - ezért ijedten rezzen össze, mikor Lya szól neki a figyelmeztető füttyről.
Utána azonban már a többiekkel együtt veti le magát az útról, és kushad le a magas fűben. Már épp szóvá tenné, hogy merre tűnt el Sapphire, mikor az ő fülét is megüti a közeledők zaja. Amikor pedig a látóterükbe is érnek, úgy teljes figyelme a két szörnyszülötté. Bár arcán kivehető némi undor, leginkább szenvtelen nyugalommal kíséri őket végig pillantásával. Mintha zoológusként próbálná rendszertanilag osztályozni a kreatúrákat. Valójában mágikus érzékeivel is végigpásztázná őket, bírnak-e valami rejtett varázshatalommal.
Csak, mikor már távolodóban vannak, csúsztatja kezét saját kardja markolatára, és pillant Erulonra ő is. Ugyan a tekintetéből kiolvasható, hogy semmiképp sem tartaná jó ötletnek egy támadással felfedni ittlétüket, kérdés nélkül bocsájtkozna harcba, ha Erulon mégis így látná helyesnek.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
A part és környéke - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A part és környéke   A part és környéke - Page 5 EmptySzomb. Márc. 22, 2014 2:54 pm

[Öngyilkos küldetés - Harc Nichtos Szívéért]

Akkor hát széttárja a karját, ha Sapphire nem hajlandó velük ilyen formán együttműködni, hogy elmondja a véleményét a két kívülállónak, akkor nem tehet semmit. Helyette elindul Barnabas mellett Sapphire után. Nem csak néz, de a fülét is hegyezi, hallása is épp olyan kiváló, mint látása. A fejét jobbra-balra forgatja a pusztát lesi épp, mikor meghallja a füttyöt. Azonnal és hangtalanul kushad le a virágok között, és egyik kezével megmarkolja handzsárja markolatát, habár nem biztos benne, nem-e jobb lenne az íj. Feszülten figyel, nem még a lélegzetét is próbálja visszafogni, amikor meghallja a hangokat. Összehúzza a szemét, hogy jobban lásson, aztán a szájára szorítja a kezét, még véletlen se kiáltson fel a látványtól. Aztán kérdő tekintettel pillant Erulon felé: "Mit csináljanak?"
Vissza az elejére Go down
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

A part és környéke - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A part és környéke   A part és környéke - Page 5 EmptySzomb. Márc. 22, 2014 2:27 pm

[Öngyilkos küldetés - Harc Nichtos Szívéért]

Sapphire nem mond semmit csak elindul az úton vélhetően Újremény felé. Erulon csak a fejét csóválva figyeli.
- Nézzétek el neki... Ő eléggé sok dolgot ellenez amit csinálok amióta csak elszakadtunk egymástól. Kár feszegetni, egyhamar úgysem változik még meg a véleménye.
Így hát Erulon bólint, felegyenesedik és elindul az úton ha a többiek is. Az éjszaka néma, a szél is igen enyhe, kellemes meleg idő van, az évszakok láthatóan kissé el vannak csúszva a másik világhoz mérten. Erulon gyengéden simogatja kardját és annak markolatát, tekintete gyakran fésüli át a vidéket. Igyekezett hátulra húzódni, hogy ő mint éles szemű hátulra is figyeljen, Sapphire úgyis szólna nekik ha szemből jönne valaki, Lya pedig figyel amerre csak tud középről Barnabassal. Az út is sima, egyenletes így az ember nem aggódhat, nem éri különösebben akadály lábait.

Csendes utukat viszont Saphirre halk füttyszava zavarja fel. Erulon halk suttogással azonnal jelzi, hogy mindenki le az útról és kuporodjon a földre, ő így tesz ha a többiek is.  Szerencséjükre itt a fű igen magas a rejtőzködéshez, illatos virágok között lelik menedéküket. Sapphire is eltűnik az útról és teljesen képtelenség kivenni hova lett.

Hosszas csend következik, ám nem tart örökké. Mikor már azt hinnék hogy ez csak vaklárma volt, netán a nő járatta velük a bolondját, meghallják a közeledők hangját. Először csak szörcsögő harákoló beszéd foszlányait hallani, aztán mire elérik a rejtőzködőket pont befejezik a beszélgetést, így már nem hallani miről ment a csevej. A két teremtményt jól megvilágítja a három hold fénye és míg Erulonon semmi egyebet nem látni csupán mélységes undort, Barnabas és Lya igencsak megrökönyödhetnek életük első romlottjai láttán.

A part és környéke - Page 5 Mutant_by_prophetharm-d6kayob

A part és környéke - Page 5 Symbiosis_ii_by_prophetharm-d6rbkk3
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
Ravion
Tag
Ravion


Hozzászólások száma : 54

A part és környéke - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A part és környéke   A part és környéke - Page 5 EmptySzomb. Márc. 22, 2014 2:05 pm

[Öngyilkos küldetés - Harc Nichtos Szívéért]

A part és környéke - Page 5 2
Barnabas Witter

Kicsit most koloncnak érzi magát a sok éles szemű tündenép között. Ő bizony örülhet majd, ha nem bukik orra egy fűcsomóban így, éjszaka.
- Ha szerinted ez a leggyorsabb és legcsendesebb út, amit választhatunk, úgy én sem ellenkezem! - pillant Erulonra, miután az felvázolta tervét. Igaz, hogy nem tud úszni, de majd igyekszik nem kiborulni a csónakból...
- Ha Sapphire kisasszony sem ellenkezik, akkor jobb, ha máris indulunk! Ha viszont ellenvetése van, szeretnék tudni róla én is, ha már vele együtt kockáztatom az életemet. - csatlakozik Lyához a kíváncsiskodásban, még ha látszik is rajta, hogy nem szívesen teszi. Valójában már rég útban lenne céljuk felé, és ez abból is sejthető, hogy sűrűn pillant a Fűrész-csúcs felé.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
A part és környéke - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A part és környéke   A part és környéke - Page 5 EmptySzomb. Márc. 22, 2014 12:32 am

[Öngyilkos küldetés - Harc Nichtos Szívéért]

Neheztelően pillant Sapphira felé. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha erőt venne magán, és olyan nyelven szólna hozzájuk, hogy ők is értsék. Barnabasra pillant, aztán az Erulon által felvázolt térképre, és a férjét hallgatja, miközben bólint.
- Igen, én is meglátok bármi mozgást a távolban. - válaszolja komolyan.
- Ha szerinted így a legjobb, akkor támogatom. A vízzel nincs bajom, a tengeren nőttem fel, a csónakkal gyorsabban is haladunk - mondja, majd Sapphirára néz, és elgondolkodik.
- Neki miért nem tetszik a terved?
Vissza az elejére Go down
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

A part és környéke - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A part és környéke   A part és környéke - Page 5 EmptySzomb. Márc. 22, 2014 12:22 am

[Öngyilkos küldetés - Harc Nichtos Szívéért]

- E helyen most ez a helyzet... csak a vak szerencsénkben bízhatunk. Valójában az sem előnyös,hogy este van. - fordul Barnabas és Lya felé. - Nappal kevésbé mozgolódnak az átkozottak. - Sapphire-ra néz. - Az úton jobban haladnánk... eléggé elhagyatottnak tűnik a hely, nem hiszem, hogy járnának erre.

Sapphire tüntetően zelóta nyelven válaszol neki, amit Erulon csak fejcsóválással fogad.

- Jól van... figyeljetek. - leguggol és mutatóujjával kezd el rajzolni a homokba. - Ez itt a sziget. - készít egy egyszerűbb kört. - Itt vagyunk. - Mutat a kör jobb oldalára, majd felvázolja a Hírvivőt ami valóban a tengerből pont a sziget közepén halad végig és ott is ágazik el. - Ide kell jöjjünk. - mutat az elágazásra. Úgy vélem, ha az úton elérnénk Újremény, az emberek fővárosa közelébe, a folyón egy csónakkal hamarabb elérnénk a célunkat mintsem gyalog. De nem mehetünk túl közel a városhoz, az viszont már biztosan a halálunkkal végződne. Ameddig pedig haladunk Én és Sapphire a távolt fürkésszük, Lya, neked is jó a szemed mint elfnek? Mert ha netán mozgást vélünk felfedezni, bármilyen mozgást, azonnal mindenki hasra vetődik. Talán az éj elrejt minket még a pusztában is. - a többiekre néz. - Beleegyeztek ebbe a tervbe? Ha elég gyorsan haladunk reggelre odaérünk és addig csaknem két óra van hátra.

Sapphire tüntetően hallgat.
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
Ravion
Tag
Ravion


Hozzászólások száma : 54

A part és környéke - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A part és környéke   A part és környéke - Page 5 EmptyPént. Márc. 21, 2014 9:00 am

[Öngyilkos küldetés - Harc Nichtos Szívéért]

A part és környéke - Page 5 2
Barnabas Witter

A tengerpartra érve a többiek láthatják, ahogy a szerény patikus ezúttal teljes magiszteri díszben áll eléjük. Elkíséri őt pálcája, rajta a méltóságteljesen trónoló, kétfejű arany sasnak a figurájával. Talárját sem gombolta be, így láthatják az alatta viselt egyszerű inget és strapabíró anyagból varrt nadrágot, valamint a derekára kötött fegyverövet is. Valamint ki tudja mi minden apróság csörög-zörög még zsebeiben?
Sapphire előtt tisztelettel hajol meg, mikor bemutatkoznak, és most már némileg érti is, miért inkább hozzá fordult Lya, mikor kibeszélte neki Erulon eme őrült vállalkozását. A többieknek viszont csak némán biccent, szükségtelen most hosszas beszélgetésbe bonyolódniuk. Az átjárón félelem nélkül lép át, de azért némileg őt is megviseli a dimenziók közötti utazás. Ám sokkal inkább hat rá a megváltozott környezet újféle mágikus kisugárzása. Ha a "Romlottak" nem pusztán az anyagi síkon olyan torzak, mint ahogy azt Erulon állította eddig, úgy máris gondterhelt ábrázattal fordul körbe ő is. Tekintete pedig azelőtt állapodik meg a Fűrész-csúcson, hogy Erulon elárulná, az ellenségeik tanyája.
Hogy merre menjenek, és miként, azt most ráhagyja a két zelótára. Ők ismerik saját hazájukat... Ellenben őt sem vidítja fel a gondolat, hogy ellenségeik tekintete előtt kell haladniuk, mindenféle rejtek vagy álca nélkül. Viszont legalább ők is hamarabb megtudják, ha feléjük közelít valaki...

- Ne késlekedjünk! Minél messzebb jutunk, mielőtt tudomást szereznek az érkezésünkről, annál jobb! - biztatná indulásra a többieket.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
A part és környéke - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A part és környéke   A part és környéke - Page 5 EmptyPént. Márc. 21, 2014 8:45 am

[Öngyilkos küldetés - Harc Nichtos Szívéért]

Szorongva várta már ennek a napnak az eljöttét, és kissé sápadtan jelent meg a parton is. Megszokott ruháit visel, egy barna felsőt, egy elől kötős fűzőt, bár mintha ez most erősebb anyagból lenne, mint a mint a megszokottak. Egyik oldalán egy kecses handzsárt visel, másik oldaláról egy kis zsákocska lóg, benne Caru ajándékaival. Bal csuklóján egy karkötő is van. A vállán tegez és íj, hiszen ezek használatában sokkal előrébb jár, mint a kardéban. Egy válltáska nála is van, amit a városból hozott ételekkel töltött meg. Haját kivételesen szoros kontyba fogta.

A kapuból kilépve először nem is néz körbe, próbál úrrá lenni a rátörő rosszulléten. Csak akkor néz fel, mikor Erulon megszólal. Ámulva bámulja Mélymoraj kapuit, majd a három holdat az égen és a hegyvonulatokat. Sose látott hasonlót, Barnabasra tekint, aztán Erulon mellé lép, csak egy pillanatra vigasztalón megérinti a kezét, majd ellép mellőle, és végigbámul a pusztaságon. Valóban túl nyílt terep, ezt még harchoz nem szokott tekintete is látja.
- Futnunk kell? - kérdi hát Erulonra visszatekintve.


A hozzászólást Lya összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 22, 2014 12:32 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

A part és környéke - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A part és környéke   A part és környéke - Page 5 EmptyPént. Márc. 21, 2014 7:10 am

[Öngyilkos küldetés - Harc Nichtos Szívéért]

A part és környéke - Page 5 A94e732fe4df8b8d14a81c049f7285172_www.kepfeltoltes.hu_

A térkapu a parton nyílt meg, ott gyülekezett össze a társaság. Erulon is szerzett egy válltáskát ki tudja honnan, abba tett el némi élelmet a fogadó raktárából, annak tudatának teljes hiányában, hogy amint nem itt lesznek az étel meg fog romlani. Sapphire röviden bemutatkozott Barnabasnak, egy tökéletes szépség,kecses, karcsú, hosszú fekete hajjal, lágy ganggal. Még mindig Lya, -általa slamposnak titulált- ruháiban van, jobb híján.

A térkapu örvénye megnyílt, Sapphire pedig biztosította a társaságot, hogy Nichtos akaratából ide rögzítette ezt a járatot így bár nem tudni odaát hová kerülnek, visszafele már ide fognak érkezni. Miután sorban lépték át a két világ közötti határt, csak néhány pillanatig kellett megszenvedniük a térutazás szörnyűségeit, hogy aztán kavargó gyomorral és kóválygó fejjel érkezzenek meg... valahova.

A másik világban, vélhetően már Arlanz szigetén, bizony nem tengerparton bukkannak fel. Egy hatalmas hegvonulat tövében vannak, egyik oldalukon a hegyek, másik oldalukon hatalmas pusztaság, a messzeségben sejlő további hegyekkel. Éjszaka van, látható az égen mind a három hold amelyekről még korábban Erulon beszélt, a legnagyobb a jegesen fehér: Ledain, a narancsos színű: Apelsins; és az Apensis mellett megbújó kicsi zöld pont: a Padsisana, mely egy igencsak hátborzongató csúcs legteteje fölött látható. Ám kezdeti nézelődésük közben egy igencsak megdöbbentő látványban van részük. Mögöttük ugyanis a sziklafal teljesen laposra csiszolt felületén egy hatalmas, szinte felfoghatatlanul nagy ajtó fél szárnya nyikorog, míg a másik alig valamivel arrébb hever a földön. Mind a két ajtót domborminták ékesíthették valamikor és mindkét ajtó pompás lehetett hajdanán. Most össze vannak karcolva, tördelve, néhol még kormosak is. Ránézésre ez az ajtó egyszerűen betörhetetlen lehetett. Valami mégis betörte.


[Erulon]

Erulon ezt látva felsóhajt.
- Mélymoraj. Rosszabb helyre már csak a Romlottak erdejébe kerülhettünk volna. Az emberek bányászvárosa volt, keletre vagyunk. Ám a célunk a sziget közepén van.- felmutat a rémisztő benyomást keltő csúcsra - Az meg ott a Fűrész csúcs. A Romlottak otthona. Nyugatra pedig nagy pusztaság van, teljesen nyílt terepen kell haladjunk... Északra innen a Romlottak erdeje van, arra menni csak még nagyobb öngyilkosság lenne. - Felpillant az égre, felsóhajt. - Sosem hittem volna, hogy látom még valaha ezt az eget.
Sapphire megpróbál közelebb húzódni hozzá, mond neki valamit, szokatlan kedvességgel, de Erulon csak gondterhelten néz maga elé.
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

A part és környéke - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: A part és környéke   A part és környéke - Page 5 EmptyVas. Márc. 02, 2014 10:31 pm

A part és környéke - Page 5 Part

A Cassus-félszigetet homokos part jellemzi, néhol kisebb nagyobb sziklák is találhatóak, melyek mérete igencsak eltér. A víz a legtöbb esetben sekély, különösen befelé a kontinens felé haladva. A part számos élőlénynek ad otthont, a sekély víz a halakat sem tántorítja el, így a halászok gyakran hajó nélkül, a partról vetik ki hálóikat. Vannak zátonyokkal tűzdelt partszakaszok is, melyek igencsak megnehezítik a part mentén hajózók dolgát, hiába a káprázatosan sokszínű élővilág mely ott található.


A hozzászólást Perseus összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 10, 2016 11:25 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
Ajánlott tartalom

A part és környéke - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A part és környéke   A part és környéke - Page 5 Empty

Vissza az elejére Go down
 
A part és környéke
Vissza az elejére 
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» Part és tenger - A Torony Fénye és környéke
» Part és Tenger - A Part
» A kikötő és környéke
» A tenger és környéke
» A Torony Fénye és környéke

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: IC :: Part és tenger-
Ugrás: