| Szavazások | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Szavazások Kedd Ápr. 22, 2014 12:38 pm | |
| |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Szavazások Hétf. Ápr. 21, 2014 7:58 pm | |
| Szerintem kapja meg Gaki ^^ |
|
| |
Perseus Matuzsálem
Hozzászólások száma : 244
| Tárgy: Re: Szavazások Hétf. Ápr. 21, 2014 4:05 pm | |
| Eredményhirdetés! A legjobban kijátszott karakter: Roland
A legagyamentebb karakter:
Sydro Citsaur Idrith
A legkedveltebb karakter: Faredudo
A legnagyobb bajkeverő:
Na itt viszont nagy kérdés merült fel! Gregor és Roland egy userhoz tartoznak ám Roland már nyert egy Legjobban kijátszottat. Szóval a nagy kérdés: Mit gondoltok, kapja-e meg Gaki a legnagyobb bajkeverőt dacára annak, hogy friss karakter, tekintetbe véve hogy sokan zárójeleztetek rá? | |
|
| |
Perseus Matuzsálem
| Tárgy: Re: Szavazások Pént. Ápr. 18, 2014 9:15 pm | |
| Hogy ne maradjak ki a jóból én is szavazok 1. A legjobban kijátszott karakter: Rolandusz 2. A legagyamentebb karakter: Sydro 3. A legnagyobb bajkeverő: Gaki (bár friss kari, szerintem amióta itt van mást sem csinál csak kutyul ) 4. A legkedveltebb karakter: Lya | |
|
| |
Sydro Citsaur Idnith Tag
Hozzászólások száma : 64
| Tárgy: Re: Szavazások Pént. Ápr. 18, 2014 10:50 am | |
| Jó reggelt minden koránkelőnek! Szeretem a savazásokat. Szerintem: 1, Roland 2, (itt szerintem egy hármas holtverseny van, úgyhogy nehéz dönteni... ) legyen... Nyünyü 3, Gregor Lang 4, Faredudo | |
|
| |
Isy Újonc
Hozzászólások száma : 21
| Tárgy: Re: Szavazások Pént. Ápr. 18, 2014 10:19 am | |
| Sziasztok! 1. A legjobban kijátszott karakter: Lya 2. A legagyamentebb karakter: Zeu, a vad (Sydrohoz nem volt még szerencsém ) 3. A legnagyobb bajkeverő: Gregor (de igen, Gaki trónfosztást fog végrehajtani, ha így folytatja ) 4. A legkedveltebb karakter: Faredudo, egyértelmű | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Szavazások Pént. Ápr. 18, 2014 8:58 am | |
| Üdvözlet! 1 - Legjobban kijátszott - Roland. 2 - Legagyamentebb - Alter Hektor. 3 - Bajkeverő - Gregor Lang 4 - Legkedveltebb - Caru |
|
| |
Ravion Tag
Hozzászólások száma : 54
| Tárgy: Re: Szavazások Csüt. Ápr. 17, 2014 9:48 pm | |
| Üdvözlet! 1 - Legjobban kijátszott - Aiko Witter. 2 - Legagyamentebb - Sydro Citsaur Idrith. 3 - Bajkeverő - Seanac Haidh. Ugyan nem akarja szegény, de ahányszor feltűnik, csak galibát okoz. 4 - Legkedveltebb - Lya. Na, én ennyi voltam, sziasztok! | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Szavazások Csüt. Ápr. 17, 2014 9:37 pm | |
| 1. A legjobban kijátszott karakter: Bran Alfrey 2. A legagyamentebb karakter: Sydro, egyértelmű 3. A legnagyobb bajkeverő: Gregor (bár Gaki később szerintem már pályázhatna joggal erre ) 4. A legkedveltebb karakter: Faredudo |
|
| |
Perseus Matuzsálem
| Tárgy: Re: Szavazások Csüt. Ápr. 17, 2014 9:25 pm | |
| Kérlek csak egy karit egy kategóriába döntsd el melyiküket tartod annak | |
|
| |
Zeu a vad Tag
Hozzászólások száma : 74
| Tárgy: Re: Szavazások Csüt. Ápr. 17, 2014 9:22 pm | |
| Sziasztok! Kezdem én a sort Bár még bizonytalan vagyok... 1. A legjobban kijátszott karakter - Roland 2. A legagyamentebb karakter - Gregor 3. A legnagyobb bajkeverő - Draghanten 4. A legkedveltebb karakter - Faredudo És persze: egészségetekre UI.: Olyan vagy... szerkesztve
A hozzászólást Zeu a vad összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 17, 2014 9:29 pm-kor. | |
|
| |
Perseus Matuzsálem
| Tárgy: Szavazások Csüt. Ápr. 17, 2014 8:58 pm | |
| Ez a topic az oldalon történő esetleges szavazások helye! Íme az első szavazás amolyan szórakoztató kis eseményként, ha tetszik a társaságnak akkor évente kerül majd megrendezésre: Felsorolásra kerül néhány kategória. Mindössze annyi dolgotok van, hogy minden kategóriába mondjátok azon karakter nevét melyre illik az adott titulus, fizikai jutalomban nem részesül, de kap egy gratulációs üzenetet illetve ha az adott győztes karakter felhasználója rendelkezik fórumos topiccal, akkor a fiókja megkapja a megnyert titulust. Nem kell nevezni, minden karakter automatikusan részt vesz a szavazáson. Feltételek: 1. A szavazók nem szavazhatnak magukra és próbáljatok nem elfogultak lenni! 2. Bizonyosodjatok meg afelől, hogy a karakter akire szavaznátok meg legyen még és lehetőleg ne legyen hónapok óta inaktív. 3. Egy karakterre egy valaki csak egyszer szavazzon, egy szavazatban ne jelenlen meg egy karakter több kategóriában is! 4. Lehetőség szerint mindegyik kategóriába írjatok be valakit A kategóriák: 1. A legjobban kijátszott karakter 2. A legagyamentebb karakter 3. A legnagyobb bajkeverő 4. A legkedveltebb karakter Jó szavazást!
A hozzászólást Perseus összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 17, 2014 10:59 pm-kor. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szavazások | |
| |
|
| |
| Szavazások | |
|