Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


A realtime játéktér: http://toronyfenye.atw.hu/
 
HomeHome  KeresésKeresés  Latest imagesLatest images  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 Zeron a légelementál

Go down 
SzerzőÜzenet
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

Zeron a légelementál Empty
TémanyitásTárgy: Zeron a légelementál   Zeron a légelementál EmptyKedd Szept. 30, 2014 6:14 pm

Zeron

Leírás:
Egy átlagos magasságú (170 cm körüli) fekete hajú, fehér bőrű, zöldes kék szemű, enyhén szakállas. Barna köpenyben, és szürke ingben, és nadrágba öltözőt, kinézetre 20év körüli, egy átlagos ember kinézetű szél elementál.

Általában csendes, nehezen dühbe guruló, de a párbaj kihívásokat mindig elfogadja. Két darab chain whip sword-ot hord magánál. Egyet a bal oldalán ,egyet a jobb oldalán az övére erősítve. A neve Zeron, és bár nem látszik a külsején mégis több éve járja az utakat, azért, hogy megtalálja a kérdéseire a válaszokat.

Az első dolog amire emlékszik, egy kis liget valahol a hegyek között, ahol mindig fújt a szél. Ö és a többi elementál ott tengették a napjaikat. Mígnem egy csapat ember meg nem érkezett.
Észre se vették az ott lakó elementálokat, mivel levegőnek nézték őket. Ezt a helyzetet kihasználva, a kíváncsiságával nem bírva. Az idősebb elementálok óva intő szavai ellenére. Az emberek közelébe merészkedett, és figyelte őket. Teljesen elvarázsolta, az emberek dolgai, illetve a mágia amit használtak.

Miután az ember csapat arrébb állt. A közeli városba vezető út szélén egyre több időt töltött az emberek figyelésével, míg nem egy napon képes volt felvenni az alakjukat. Miután képes volt emberi formát ölteni, és rájött, hogy ezáltal nem ilyednek meg az emberek tőle. Mivel már látták is, nem csak egy hangot hallottak a semmiből. Egyre bátrabb lett, és bemerészkedet a város forgatagába.

Rengeteg számára új dolgot tapasztalt meg, és találkozott egy mágussal is, aki a tanítványaként kezelte. Nála megtanulta, a mágia alapjait, és különböző dolgokat a világról. Ám egy kis idő elteltével honvágya támadt, és visszatért a ligetre, ahol az elementálok laktak. Csakhogy nem látták szívesen. Azt állították róla, hogy megfertőzték az emberek gondolatai, és hamar száműzték.

A történtek után nem tudta, hogy mihez kezdjen. Csak a mesterére támaszkodhatótt, így visszatért a városba, de sajnos míg távol volt. A mestere egy balesetben elhalálozott. Nem tudva mitévő legyen útnak indult. Utazásai során rájött, hogy pénzre van szüksége, mivel még keveset tudott a nagyvilágról. Pár rossz alak közé keveredett, akik a képességeit kihasználva bérgyilkost faragtak belőle. Nem is volt nehéz dolga, mivel képes volt levegővé válni, illetve egy rövid időre más emberek alakját is képes volt leutánozni. Ezen felül még a mágiában is jártas volt, és gyorsan felépült a sérüléseiből.

Teltek múltak az évek, és hírneved szerzet magának, valamint rengeteg dolgot megtudott. De a tudás szomját még mindig nem sikerült csillapítania. Ezért ég ma is járja az utakat. Megbízás, illetve könyvek után kutatva.

Még pár szó a kardjairól:
Két darab chain whip swordal harcol általában. Ezek olyan kardok, amelyek több kisebb pengéből állnak, amik egy lánccal vannak a közepén rögzítve. Míg a lánc egy reteszel feszesen van tartva, addig egy sima kardnak tűnnek.
Ám amikor a reteszt kioldják a lánc elernyed és egy ostor szerű fegyvert kapunk. Ezen felül egy mágia van a kardokon, amely hatására Zeronnal egyűt képesek levegővé válni, illetve idővel a rajtuk eset sérülések maguktól helyreállnak.

Kép a fegyverről:http://kepfeltoltes.hu/131104/ChainWhipSword-1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

MODERÁLÁS

1. Az első és egyik legkomolyabb problémával kezdődik a leírás és ugyan ezzel végződik. Chain Whip Sword? Bár fantasy szerepjátékról beszélünk, ezen az oldalon semmi helye efféle túlzottan extravagáns és csöppet sem működőképes fegyvereknek.

2. Nem tűnt fel neki, hogy bérgyilkosnak képezték, csak évek múlva?

3. A levegővé változás és egyebek... a levegő elementál levegőből van. Emberi alakot vélhetően fel tud venni, de nem tud húst növeszteni, vagy megfogni dolgokat így a csodafegyvereit sem tudja használni, ha meg mégis, és azok vele alakulnak levegővé, amúgy sem tud velük kárt tenni senkiben.

4. Sorolhatnám még mi hibádzik a leírásban...
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
 
Zeron a légelementál
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: OOC :: Elutasított regisztrációk-
Ugrás: