Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


A realtime játéktér: http://toronyfenye.atw.hu/
 
KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 Mardór a féldémon

Go down 
SzerzőÜzenet
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

Mardór a féldémon Empty
TémanyitásTárgy: Mardór a féldémon   Mardór a féldémon EmptyKedd Szept. 30, 2014 6:33 pm

Régen mikor a fajok nagy csatája zajlott és a mágia volt az úr. Volt egy boszorkány valódi kilétét és nevét kevesen tudták. Boszorkány tudománya nem mondhatott se, nagynak se kicsinek.. Ám nem is emiatt volt különleges. Ha nem, mert egy csodás adománnyal volt megáldva gyógyító volt. Érintésétől a legsúlyosabb beteg, sérült is meg gyógyult.

E képessége miatt sokan csodálták ám sajna voltak olyanok kik gyűlölték és végezni akartak vele. Ki tudja miért de felkeltette az alvilág figyelmét lehet olyan valakit mentet meg akit nem kelet volna így rá küldtek egy harmadrangú démont Mardórt.

A feladat egyszerűnek tűnt megölni a boszorkányt és újabb dicsőséget szerezni ám Mardórt tévedett mivel a boszorkány angyali szépséggel volt megáldva. Mardór így tehát a végzetébe futott, mert beleszeretett áldozatába. A szerelmük gyümölcse ként született meg az ifjabb Mardór. A további fejleményekről nem található írás. Jó maga csak annyit tud múltjáról, hogy kis korában egy korostól bejáratánál hagyták.

A kis Mardór ott nevelkedett ám 13 éves korában furcsa dolgokat kezdet művelni. A korostól béliek már sejtették, hogy nem közönséges gyerek. Egy ara járó mágus ki megpiheni tért be a kolostorba a halottak alapján úgy döntött magához, veszi a kis Mardórt. Mivel úgy sejtette valamilyen mágus nemzetség sarja, lehet a képességei, erről árulkodtak de, mekkorát tévedett 18 éves korában döbbent rá a mágus hogy tévedett, és hogy mi Mardórt valójában. Ám addigra már annyira megszerette, hogy még így is, maga mellet tartotta és megtanította, hogyan legyen úrrá a megszerzett erőn a benne lévő démonon. A démon, általában ha a dühe alkalmával jön a felszínre, így kerülte a konfliktusokat és bármit, ami felbosszanthatja. Ám nem tagadhatta, meg önmagát pár suhan a környékről rosszakat tett, ám ez még nem is zavarta volna Mardórt, ám sajna beleszeretett egy lányba, akit az egyik ottani nemes úrfi kihasznált bántalmazott, majd kivégeztette a falu lakosai előtt nyilvánosan. Mardórt akkora haragra gerjedt, hogy nem tudott uralkodni magán és megölt mindenkit, aki akadályozta a z úrfi elpusztításában. Sajnálatára nevelő apja is áldozatul eset az egyik támadásnak. Mivel tette miatt üldözött lett menekülni e kelet mai napig menekül, bár az óta jó pár év eltelt és már 25 éves fiatalemberé, cseperedett. Útja most Agasus kikötővárosába vezette.

Külső: Magas izmos testalkatú fiatalember. Általában csuklyás köpenybe jár kel, nem mutatja arcát. Pedig külsőre elégé vonzó, szőke haj, kék szem, ragyogó mosoly. Szeme mikor a démoni énje felül kerekedik lángolni, kezd.

Képességek: Képes másokban megérezni a gonosz legkisebb szikráját is. Számos mágiát ismer, ám csak legszükségesebb estben fordul hozzá. Képes mások gondolatába olvasni és elzárni elméjét a behatolás ellen. Démoni képességeinek nagy részéről még neki sincs tudomása. Bár képes eltűnni és feltűnni, bárhol ahol akar és árnyalakot ölteni, ha el akar rejtőzni. Ám ezeket nem használja, mivel fél hogy felül kerekedik rajta a démoni énje. Nem valami nagy harcos.

Felszerelés: Köpenye, varázs botja mely nevelő apjáé volt.. Egy varázs táska melybe számos dolgot bele tud pakolni. Egy gyűrű meg egy medál, amely a Mózes kosarában volt.

Jelem: Jámbor természetű és kerüli a nőket, mivel az okozta múltkor is a nagy bajt. Lovagias és illemtudó. Démoni énje, ha nagyon dühös, akkor tör elő belőle.

MODERÁLÁS
(Ez hosszú lesz..)

1. Fajok nagy csatája? Ezen a világon ilyen nem volt, különösen nem az elmúlt 25 évben. Ha már mindenképp epic előtörténet kell, akkor lehetett volna ez egy másik világban/létsíkon.

2.Egy előtörténet leírása lehet hosszú, tetszés szerint, ám az előtörténet csaknem fele-kétharmada nem is róla szól.

3. Csak mert boszorkány valaki ráadásul világszépe, nem feltétlenül viszonozza egy _démon_ _szerelmét_. De ha történik is ilyesmi -ami biztosan nem szerelem kötelékében történik- akkor sem az apjáról fogja elnevezni a gyereket, akit első körben a folyóba folyt vagy ahogy bevált divat egy templom előtt hagy.

4. Ha csak egy köpenye van akkor meztelen alatta, úgy jár-kel az emberek között? Ha szép akkor miért rejtegeti magát? Ha pedig kigyullad a szeme mit lát? Sok a ha...

5. Másokban ha látja a gonoszt akkor mindenkiben lát mert nincs olyan ember vagy bármely lény amelyben egy cseppnyi gonoszság se legyen.

6. Sok mágia, sok táp. Bár féldémon a karakter, új játékost nem engedünk be ilyen karakterrel.

7. Ha kerüli a nőket, akkor a férfiakkal lovagias? Vagy kikkel?

8. A fogalmazás és a helyesírás több helyen is komoly hibákat tartalmaz, ez a regisztráció átgondolásra sem érdemes, jobban jár az illető ha mást és egyszerűbbet talál ki.
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
 
Mardór a féldémon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: OOC :: Elutasított regisztrációk-
Ugrás: