Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


A realtime játéktér: http://toronyfenye.atw.hu/
 
KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 Avarosa Serylda

Go down 
SzerzőÜzenet
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

Avarosa Serylda Empty
TémanyitásTárgy: Avarosa Serylda   Avarosa Serylda EmptyKedd Szept. 30, 2014 6:48 pm

Avarosa egy valkűr és egy mágus gyermeke. Mindkét vér dominál benne, bár jobban az anyja vére ütközik ki. Ami abban mutatkozik ki, hogy kissé forrófejű és elég egy rossz pillantást rá vetned, hogy elküldjön melegebb éghajlatra. Egy jó tanács: ne bosszantsd fel. Inkább legyél vele jóban, az mindkét félnek jobb. Ha szépen nézel rá és megkéred egy szívességre belefog menni, de előbb persze pénzt kell adnod neki, vagy valamilyen különleges ékszert. Mert a drága Ava ékszermániás, rajta is több található, mint pl. a felkarjain lévő kígyót ábrázoló csecsebecse, a hajában is található egy tiaraszerű dolog. A haja csodálatos mogyoróbarna, ha kiszívja a nap akkor található benne egy-két világosabb tincs. A szeme pedig gyönyörű smaragd zöld, ezért hord olyan ruhákat ami kiemeli a színét.

Elég magas teremtés, és ahogy egy harcos valkűrhöz illik, edzett testalkattal rendelkezik. Persze nem az a kigyúrt nő, hanem a formás idomai azért megvannak, melltájékon meg pláne. Persze nem is takargatja, mert csak egy zöld melltartó féleség van rajta, ami páncélként is funkcionál. A szoknyája pedig szintén zöld, mindkét oldalán felvan hasítva így eléggé szemügyre lehet venni a csodás lábait. Persze, ha rosszabb az idő ő is normálisan felvan öltözve.

Avarosa egy kis erdőben született, a Valkűrök Erdejében. Ez a hely csak nők lakta. Tisztelik a természetet, és mivel csak hölgyek laknak itt megtanultak harcolni is, mert a férfinem szemet vetett a szépségekre. Magukénak akarták őket, hogy erős gyerekeket nemzenek nekik, ezt a heves természetű asszonyok nem hagyták . No,de pár évente választanak maguknak egy megfelelő alanyt akivel hálnak, így született meg a kicsi Rosa. Az apja számára ismeretlen mágus, anyja pedig a hatalmas Brünhilda volt, aki egy maga legyőzött egy sárkányt, noha belehalt annak mérgébe pár nappal később. Ekkor döntött úgy a lánya, hogy nem akarja vezetni a valkűröket, előtte világot akar látni, átadta át húgnak Aslaugnak a vezetőséget. A mágikus képességeit akarta fejleszteni így felkeresett egy mágust, persze nem volt ingyen a tanítás, Avarosa szinte kiszolgáltatva volt neki, viszont mikor a lány elég erős lett megölte a fogva tartóját, elcsente a holmiját, s tovább állt. Ahol úgy vélte segíteni kell ott segített. Jelenleg zsoldosként éli mindennapját.

MODERÁLÁS

1. Valkűr és mágus gyereke? Féldémon kategória, tápabb mint kellene.

2. Szóval miután tápos a karakterünk kötekedőssé és ellenszenvesen viselkedővé kell tenni? Dominancia rulz? Mindemellett természetesen kapzsi és ékszermániás.

3. Amennyit hangsúlyozva van a karakter szépsége és szexuális előnyei, nem kevésbé minél kevesebbet takaró ruhái (különösen a "mellvért"), rossz aki rosszra gondol alapon sejthető mire lett regelve. Ilyesmire pedig semmilyen szinten nincs igény ezen az oldalon, legalábbis ilyen tömény mennyiségben.

4. Ha már mitologikus lényről beszélünk mint valkűr, tisztában kellene lennünk vele mi is az. Például nem amazonszerűség, ha pedig amazon törzs akkor meg nem valkűr néven kellene futniuk, ennyi erővel más nevekkel is lehetne cserélgetni, mint például az orkokat tündéknek lehetne nevezni a tündéket pedig orkoknak.

5. Ha eddig nem lett volna elég táp a karakter most már az anyja is törzsfő volt aki mérgező sárkányt ölt (akkor a korábbi fajnévcseréből kiindulva az a sárkány nem a szó szoros értelmében volt sárkány hanem valami más?) és ő lehetett volna a vélhetően bármikor előszedhető törzs vezetője.
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
 
Avarosa Serylda
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: OOC :: Elutasított regisztrációk-
Ugrás: