Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


A realtime játéktér: http://toronyfenye.atw.hu/
 
KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 Freya a "vadász"

Go down 
SzerzőÜzenet
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

Freya a "vadász" Empty
TémanyitásTárgy: Freya a "vadász"   Freya a "vadász" EmptyKedd Szept. 30, 2014 6:59 pm

Kinézet:
Közép magas lány a huszas évek közepén jár. Bőre világos, sötét mintákat rajzol jobb karjára egy mantra karcolata amit saját maga elfogadására készítettet. Szeme barna s haja fekete mit sokszor kontyban feltűzve visel olykor vörös virággal díszítve. Nyakában arany láncot visel mély dekoltázsú bíbor fűzője külön ékeként. Feszes nadrágot ölt, magas szárú, sarkú laza csizmával. Csuklóján arany karperecek sorakoznak, gyűrűs ujján egy szint úgy arany gyűrű kapott helyet, aminek egy rózsakő van a közepén.
Történet:
Egyszerű, hétköznapi fiatal lány, egyszerű unalmas múlt áll háta mögött azt leszámítva , hogy el van átkozva. Freya tizenkilenc évesen próbált megölni egy boszorkányt, mert épen rajtakapta, ahogy kedvesével hempereg a nászágyon. Könnyekkel küzdve egy kezébe akadt levélbontóval leszúrta a banyát, de mint ez a valóság s nem mese a banya nem halt meg s büntetve a lányt átokkal sújtotta. „S míg halandó penge érint, nyársalja húsodat sem halhatsz, meg míg én élek.” (nem hallhatatlan, öregség is utoléri egyszer)
Az átok komolysága sokáig felfoghatatlanul lebeget elméjében, míg egy kocsmában kirobbant verekedésben egy eltéved tör szúródott testébe. Fájdalom, könny,és vér kísérte a halál peremére, majd, mint egy kéz valami visszarántotta. A seb máig éktelenkedik bőre felszínén, ahogy több vágás, öltés is amiket már más körülmények s okok során szerzett.
Természet:
Viselkedése mindig a helyzettől függ. Nem ép visszahúzódó személy, de nem keresi a bajt kivéve, ha kedve úgy tartja. Olykor kedves máskor jeges. Igazi hangulatember.

Képességei:
Nem varázs tudó, inkább nyomkövető s vadász és nem csak az álatok vannak veszélyben. Halkan s óvatosan közlekedik, munkája az amihez a legjobban ért. Felkutatni személyeket , információkat gyűjteni s ez nem veszélytelen dolog. Épen ezért némileg ért a rövid fegyverekhez és a puszta kezű harchoz, bár ezekben nem olyan profi.

MODERÁLÁS

1. A mantra ima melyet ismételgetve pozitív energiák szabadulnak fel, hacsak nem dísznek szánta magára tetováltatni, akkor semmit sem ér, a mantra szóban működik.

2. Ruházat... Nos egy vadász vélhetően nem magassarkú csizmában araszol az erdőben, mély dekoltázsú fűzőben, csilingelő ékszerek egész garmadájával. Mindezt fegyver nélkül teszi (ugyanis fegyver nincs feltüntetve a leírásban, bár tény, a pusztakezes harchoz is ért) de ha mégis van nála akár rövid karddal/tőrrel akár pusztakézzel nehéz lehet vadászni bármiféle vadra.  Ha viszont nem állatokra vadászik ezt egyértelműbben is éreztetni kellene a leírásban, nem utalásokban amik a leírás alján fordulnak elő.

3. A jellemleírás teljesen hiányos, mindenki rendelkezik jellemmel, olyan nincs hogy valakinek ne legyen jelleme csak hangulatai.

4. A legszörnyűbb hiba a leírásban az előtörténet. Megpróbál megölni egy banyát mire az büntetésből halhatatlanná teszi? Kemény büntetés és ha csak addig él míg a banya, hát vélhetően szörnyű évszázadoknak néz elébe a karakter ami játéktechnikailag fölösleges, illetve táp. Hangulatember akit nem lehet megölni? Ne akarjunk dominanciát gyakorolni játékostársainkon.
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
 
Freya a "vadász"
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Vadász a "vadász"

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: OOC :: Elutasított regisztrációk-
Ugrás: