Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


A realtime játéktér: http://toronyfenye.atw.hu/
 
KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 Linusriah Diamona

Go down 
SzerzőÜzenet
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

Linusriah Diamona Empty
TémanyitásTárgy: Linusriah Diamona   Linusriah Diamona EmptySzer. Május 13, 2015 7:35 pm

Linusriah Diamonát mindenki kedves, szerény lánynak hiszi, pedig korántsem az. Bár az idegenekkel szemben nagyjából nyitott természetű, mégsincs sok barátja. Sokszor viselkedik durván, nagy társaságokban leginkább visszahúzódó. Hosszú szőke haja és zöld szeme szöges ellentétben áll tehát jellemével. Javarészt gót stílusú ruhákat visel.
Kora 17 év, 1997. november 17-én született. Szülei kizárólag felső körökben mozognak, igyekezték lányukat szigorú erkölcsi keretek között nevelni. Ez egészen a 12. életévének betöltéséig húzódott, mikor Leonard, az idősebb fiútestvér megszöktette őt. Most együtt élnek egy szerény cselédlakásban, és próbálnak beleolvadni a tömegbe. A képességeikről senkinek nem beszélnek..

MODERÁLÁS1. "Bár az idegenekkel szemben nagyjából nyitott természetű, mégsincs sok barátja. Sokszor viselkedik durván, nagy társaságokban leginkább visszahúzódó."

Amennyiben a karakter visszahúzódó, miért szerepel ott a nyitott természetű illetve hogy tud passzív-durván viselkedni? Ez a két mondat aggasztóan sok ellentmondást tartalmaz. Döntsd el, legyen durva és közvetlen, vagy egyik se és passzív.

2. "Kora 17 év, 1997. november 17-én született." Ez a fajta részletesség bár dicséretes, egyrészt teljesen fölösleges, továbbá az oldalon nincs ilyen jellegű évszámozás arról nem is beszélve, hogy a kora és a születési dátuma alapján 2014 van és.... az  nem fantasy középkor. És igen itt kiemelem fantasy középkor, nem a valós világ.

3. " A képességeikről senkinek nem beszélnek.." Az efféle nem igazán tolerált. Ha egy karakter képességgel/képességekkel rendelkezik akkor mindenféleképpen le kell írni, miféle képességek ezek illetve hogy tett szert rájuk.

Összegezve: A leírás átgondolandó, ha kitömöd a számtalan rést/pótolod a hiányosságokat illetve átgondolod a jellemét és a történetét, elfogadható leírás lenne. Értsd: Gondold át a jellemet, gondolj bele, hogy egy nemes kisasszonyról beszélünk, lehetett lázadó nem fontos szerénynek lennie de legyen meg a logikája hogy miért olyan amilyen. Illetve a megszöktetést sem árt megindokolni miféle indokkal szöktette meg a jómódból testvére. Képességeket leírni, részletezni indokolni, illetve a dátumot felejtsd el! Legyen a leírás hosszabb és részletesebb!
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
 
Linusriah Diamona
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: OOC :: Elutasított regisztrációk-
Ugrás: