Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


A realtime játéktér: http://toronyfenye.atw.hu/
 
KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 Vadász a "vadász"

Go down 
SzerzőÜzenet
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

Vadász a "vadász" Empty
TémanyitásTárgy: Vadász a "vadász"   Vadász a "vadász" EmptySzer. Május 13, 2015 8:03 pm

Nagyon régen mikor a tündérek, törpék, emberek sárkányok, és mindenféle gonosz misztikus lények éltek volt egy nagy csata a fajok között, Ám a háborúban új szövetségek, barátságok, szerelmek kötetek. Az akkori időben egy pletyka keringet egy tiltót szerelemről, e szerelemből született meg Vadász kinek anya tünde nemes volt, s apja ember, gondolom nem kel magyarázni miért volt tiltott e szerelem. Sajna szüleit a háború folyamán elvesztette, szóbeszéd szerint apjával maga anya rokonai végeztek, mondják azután miután anyára támadt, vagy csak, mert ember volt, az igazságot senki se tudja sok a feltevés.
A nevét onnan kapta, hogy kiskora óta az erdőt járta és egyre nagyobb állatokat vadászott le élelem gyanánt, a tünde nevelő szülei intése ellenére, nem tudod hús nélkül meglenni.
Úgy nevelkedett, mint egy normális tünde gyermek.
Mikor már fel nőt sokan rosszallóan néztek rá, amiatt hogy az erdő állatait vadássza le és tünde létére a húsukat, eszi. Bár nagyon szerette nevelő szüleit és hálás volt nekik úgy döntött, elindul, és neki vág a nagyvilágnak, hogy tapasztalatot gyűjtsön, és még többet tanuljon.
A szüleiről a történetet hallotta és mivel az ottani tündék nem tudnak rokonairól semmit így úgy döntött. Fel kutatja múltja titokzatos foltjait és rokonait, mert nem tudja kik ők.
Vándorlássá során sok felé járt és sok mindent látott, és ahol csak tehette tudását növelte.
Útja során sok furcsa lénnyel találkozott. A sors úgy hozta, hogy egy ideig egy sötét elf társóságában vándorolt, aki mivel látta benne a tudás szomjat sötét mágiára oktatta.
Valószínűleg ezzel valami célja volt ám a sors fintorra úgy hozta, hogy elszakadtak egy mástól. A vadász amerre járt úgy keresett pénzt, hogy különböző megbízásokat vállalt melyek leginkább lények levadászása volt. Jelenleg Terália földjeit járja, ki tudja mi lesz a további sorsa.
Jellem: Visszahúzódó összetűzést kerülő, csak a legszükségesebb helyzetben folyamodik harcra. Inkább kivarró típus.
Külső leírás: Hosszú Barna hajú, kék szemű, fiatal tünde. Olyan 28 évesnek kinéző tünde. 160cm magas és 60 kiló.
Jártas elf és közép szintű sötét elf mágiákban. Emelet a tűz manipulálásának, mágiájának a mestere, a föld és a víz és a levegő varázslatokban az átlag varázslatok mennek neki a legjobban.
Fegyverei: Tünde és törpék, által készített. Tünde íj, és nyilak tegezel együtt, csuklyás tünde köpeny, égkövekkel díszített öv páncélzat. Törpe: bárd (Kétélű) törpe láncing ˙(gyűrűk uras) Közösen készített: A kardja és tőre kövekkel díszített, edzet kétélű, magival megedzet és felerősített. Menyben a tűznek a szimbóluma van bele énekelve, varázsolva. Emiatt lett a kard neve, az hogy Brising ami, az ősnyelven a tűz valódi neve. Kardja így a név kimondására, lángra kap és a legerősebb fegyvert és a közepes mágia pajzsokat is át vágja.
Nagyon nem szeret lovagolni, inkább gyalogol, vagy fut a földön, érzi jól magát

MODERÁLÁS1. "Nagyon régen mikor a tündérek, törpék, emberek sárkányok, és mindenféle gonosz misztikus lények éltek volt egy nagy csata a fajok között, Ám a háborúban új szövetségek, barátságok, szerelmek kötetek." "Jelenleg Terália földjeit járja, ki tudja mi lesz a további sorsa."

Ha ez a karakter a Gyűrűk ura világából is van, az nem ezen oldalnak a világa. Így nem volt itt fajok nagy csatája és hasonlók. A Terália dolog pedig... ez az oldal nem a Trónbitorló legalább ennyi fáradtságot vehettél volna, hogy módosítasz a leíráson, nem csak sértő az oldal vezetőségére nézve hanem pontatlan is játéktechnikailag.

2. Az egy dolog, hogy a szüleit ismeretlen okokból meggyilkolták a saját rokonaik, de az, hogy a gyermek minden nélkül autodidakta tanult meg vadászni és ölt egyre nagyobb vadakat, az túlzás vagy ha tanulta a tünde nevelőszülőktől (akik a leírás alapján megölték az apát (aki ismeretlen okból szerelmére támadt) és az anyát (???) de a félvér gyereket megkímélték) akkor ezt illett volna belebiggyeszteni a leírásba.

3. "A nevét onnan kapta, hogy kiskora óta az erdőt járta és egyre nagyobb állatokat vadászott le élelem gyanánt, a tünde nevelő szülei intése ellenére, nem tudod hús nélkül meglenni."

Tizenéves koráig nem kapott nevet vagy már csecsemőként vadászott? Ez még egy dolog de ha már Tolkien (vélhetően az övé) tündéiről írsz utána kellett volna nézned ennek a megrögzött vegetáriánusságnak is, ugyanis bár nem ismerem olyan behatóan a Gyűrűk Ura világát mint egy tényleges fan, tudtommal a tündék ugyan úgy ettek húst mint zöldséget. Az életet tisztelik a tündék ennyi az egész.

4. A vándor sötételfes dologra csak annyit, hogy a karakter ilyen spontán tápolása főleg hogy gonosz erők irányítására tanították meg nos... logikátlan és fölösleges. A tündék a jó oldalon állnak, a gyermek még ha félig tünde is akkor sem fog csak úgy haverságból sötét mágiát tanulni egy velejéig romlott faj egyik tagjától. A többi "normális" mágiát pedig nyúl vagy medvevadászat közben tanulta és csiszolta tökélyre?

5. A fegyverzet és felszerelés leírása... nem volt elég, hogy sötétmágiázik? A törpék és a tündék nem sok mindent kovácsoltak közösen és azt főleg nem egy félvérnek, főleg nem "énekelnek, mágiáznak" bele mindenféle varázslatokat. Továbbá ha a vadászod vadászik miért mágikus karddal teszi (És azt mégis hogyan?) illetve miért láncingben csörög végig az erdőn? Továbbá nem írtál olyat hogy a láncingen kívül bármi más lenne rajta ruha gyanánt...

Összegzés: A helyesírás rettenetesen gyatra a leírás zavaros, hiányos, logikátlan és hanyag. Mielőtt regisztrálsz egy karaktert sosem árt elolvasni az oldal házirendjét, illetve leírását.
Kezdetnek: "1. Az oldal az írás-, olvasás tudáson alapul, igyekezz szépen, és igényesen tevékenykedni!"
A leírás és az oldal leírásának, házirendjének teljes mértékű figyelmen kívül hagyása ahogy az korábban is említve volt sértő az oldalra és annak játékosaira -nem kevésbé vezetőségére- nézve, amennyiben ez a felhasználó tovább szándékozik próbálkozni, javasolt neki, hogy teljesen vesse el azt a koncepciót az utolsó betűig, olvassa el a karakterkészítésre vonatkozó leírásokat és alkosson egy igényes és egyszerű leírást mely egy egyszerű karakterről szóljon!
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
 
Vadász a "vadász"
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Freya a "vadász"

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: OOC :: Elutasított regisztrációk-
Ugrás: