Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


A realtime játéktér: http://toronyfenye.atw.hu/
 
KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 Nash D'Anza a kalózkapitány

Go down 
SzerzőÜzenet
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

Nash D'Anza a kalózkapitány Empty
TémanyitásTárgy: Nash D'Anza a kalózkapitány   Nash D'Anza a kalózkapitány EmptyKedd Nov. 24, 2015 9:19 am

Kalóznak lenni nem egyszerű hivatás. Ott az a sok rum, a végeláthatatlan tenger, meg a tökkelütött legénységed. Kocsmák, kikötők, áruk, rablások, megbízások, szeles kikötők. Úgy esett e rémeset, hogy a kapitány és legénysége egy kocsmában mulatta az idejét, amikor is egy röppenő szoknyán vesztek össze egy tagbaszakadt helyivel - a kapitány csak egy ütést érzett, semmi többet, s mikor felébredt, már teljesen máshol volt, mint azelőtt. Nemhogy a hajója, Lady Ilagros, de még a tökkelütött fiúk sem voltak meg, csak a kikötő stimmelt. Bosszút esküdött a nyomorult ellen, de annak már nyoma sem volt sehol, ahogy a legénységnek sem. Kósza szóbeszédet hallott valami Torony Fénye nevű fogadóról, s elhatározta hogy megnézi - egy fogadóban csak akad némi rum... meg talán az elveszett tökkelütött fiúk is ott leledzenek.

KINÉZET, FELSZERELÉS, JELLEM:
Magas termetű, szikár, izmos férfi, zöld szemekkel, és hosszú, általában copfba fogott barna hajjal. Az arcát egy alig látható sebhelyen kívül jobbára borosta díszíti. Egy jobb napokat is látott lenvászon inget visel egy fekete bőrnadrággal, s oldalán lóg hű kardja, meg egy jó helyre elrejtett tőr, amiről sosem lehet tudni, mikor jön jól. Éles, karcos jellem, temperamentumos, lehetetlen nem észrevenni. Agyafúrt, de alapvetően békés természet, ha nem épp egy üveg rumról vagy egy fehérnépről van szó...

MODERÁLÁS

"Úgy esett e rémeset, hogy a kapitány és legénysége egy kocsmában mulatta az idejét, amikor is egy röppenő szoknyán vesztek össze egy tagbaszakadt helyivel - a kapitány csak egy ütést érzett, semmi többet, s mikor felébredt, már teljesen máshol volt, mint azelőtt. Nemhogy a hajója, Lady Ilagros, de még a tökkelütött fiúk sem voltak meg, csak a kikötő stimmelt." - Ha egy kalózt egy kikötői késdobálóban megütnek, mire magához tér, vélhetően szerencsés, ha egyáltalán a nadrágját rajta hagyják. Arról nem beszélve, hogy ha ilyen rossz volt a viszonya a legénységével akkor egyszerűen leváltották volna, nem leütik, hogy aztán ott hagyják egy kocsmában.

"Bosszút esküdött a nyomorult ellen, de annak már nyoma sem volt sehol, ahogy a legénységnek sem. Kósza szóbeszédet hallott valami Torony Fénye nevű fogadóról, s elhatározta hogy megnézi - egy fogadóban csak akad némi rum... meg talán az elveszett tökkelütött fiúk is ott leledzenek." - Nem ismeri a saját legénységét így taláromra elindul valamerre mert éppen arról hallott? Nem logikus a karaktertől.

"gyafúrt, de alapvetően békés természet, ha nem épp egy üveg rumról vagy egy fehérnépről van szó..." - Békés kalóz?

Összegzés:
A szóhasználat, miegymás egészen megfelelő a leírásban ám a történet még ha a rövidsége nem is lenne baj, az információ amit közöl logikátlan és hiányos. A jellemleírás pedig ellentmondásos. Javallott átgondolni a koncepciót!
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
 
Nash D'Anza a kalózkapitány
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: OOC :: Elutasított regisztrációk-
Ugrás: