Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


A realtime játéktér: http://toronyfenye.atw.hu/
 
KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 Del'Axex Amorphus A szörnyek Királya

Go down 
SzerzőÜzenet
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

Del'Axex Amorphus A szörnyek Királya Empty
TémanyitásTárgy: Del'Axex Amorphus A szörnyek Királya   Del'Axex Amorphus A szörnyek Királya EmptyVas. Jan. 24, 2016 1:14 am

Külseje elsőre elég rémisztő és hihetelen. Bárki bármikor ránéz egy sötétmágusnak vagy egy hullagyalázónak nézé hiszen bőrét fejetetejétől talpáig az utolsó szegletekig még füle belsejét is fehérre tetováltatta s feketével varratta fel magára harci díszeit, melyekben úgy hiszi erőt adnak neki. Három fekete vastag csík indul homlokának etetjéről egészen le derekán amiből a középső végig ível geroncén. Testén még sok helyen amorf motívumok jelennek meg szinte nincs is szabad hely már a testén. Ruházata egyszerűen csak egy hatalmas fekete díszes köpeny mely a földig ér. Arany szegélyell s rubintvörös valamint smaragdzöld díszítő kövekkel. Arca szögletes és besüppedt karakteres arcráncaimiatt nem épp összetéveszthető bárki mással. Teste nem mondható izmosnak ámbár gyengének sem testalkata szilaj, szálkás, idomos. Az átlagos embernél egy kissé edzettebb de nem épp egy hegyomlás inkább vékonyabb mint izmos ennek ellenére jó erőben van avagy máasképp fogalmazva testiadottságai inkább a technikásságot a gyorsaságot az atletikát létesítik előnyben mint a brutális nyers erőt.

Jelleme: Jelleme elég ö9sszetett nagyonis hangulat ember és sok sok hangulatingadozása van ami általában jellemző rá hogy nagyon optimista. Főleg jó kedvű és imád inni és nőzni. Van egy úriember oldala is amit gyakran elővesz ha nő van a közelében valamint egy kocsmabandita oldala amikor mindenféle erőprobákban méri össze magát természetesen pénzért. Nagyon sokrétű személyiség végülis kiismerhetlen. Hangulatát nehéz lelombozni ugyan felvidítani pedig annál könnyebb. Alapjáraton egy komoly szórakozni vágyó optimista kocsmamániás nőcsábász aki imádja azokat a fogadásokat amikben biztos hogy megnyer.

Előtörténete: Messzifőldről érkezett vándor aki furcsa mágiát használ. Messzi főldjének klánjából kalandozásra hívta szve így megszökött minden gond baj alól mit a törzs nyújtott számára hogy szabad legyen. Többé nem térhet vissza sem hisz az ilyesmi száműzést von maga után. Bár a klánból kilépett Totemikus vallását nem adta fel bár sámánja szavai nélkül csak reméli hogy totemjei meghaléják imáit. Sokáig hajóról hajóra hol kereskedő hol kalóz életmódot folytatott s számos vízi menedékben vagy cölöpvárban ahogy a kalózok nevezik szállt meg vagy épp küzdött az életért. Jól kitanulta ez idő alatt a hajózás minden csinját bínját s mágikus képességéhez is új erőket merített. Most érkezett egy kereskedő hajóval Cassus félszigetére minden pénze ráment az útra így moszt új munka után kell néznie.

Mágia: Alakváltó mágiát használ Bestiák démonok féllények de mármi amivel hosszab úton tud érintkezni. Jelenleg hat alakot tudhat magának az eredetit bele érttve.

Fácánfajzat:
Felsőtestén szines vöröses aranyozott tollak nőnek karjai karmos szárnyakká alakulnak s lábai is madárlábakká fejlődnek. A tollak nem nyújtanak nagy védelmet. Az alak támadó alak így főképp gyorsá és ügyessé válik emellet képes lesz a repülésre az alak által. Az alakot 5 kommenten keresztül képes megtartani és 10 manát igényel.

Kőgólem:
Teste és mindene kővé változik bőre megkövesedik s egy nagyobb roosztusabb kőgólem alakját veszi fel. Az alak inkáébb védekező alak de támadásai súja és ereje meiatt elég elsőprőek. Ugyan mozgása lelassul de ebben az alakban hiába sebzik meg visszaváltozáskor azoknak hült helye valamint fájdalmat sem érez. Az alakot 3 kommentjéig tartja meg és 50 manába kerül valamint visszaváltozás után 1 kommentet pihennie kell.

Gyíkfajzat:
Ezen alakja egyszerre támadó és védekező is a gyíkfajzat bőrét nem egyszerű megsebezni legtöbbesetben csak a szúró fegyverek képesek rá illetve a fegyverek átütő erejét érzi meg. Bár erősebb nem lesz mint volt de gyorsabb lesz s a farka mint plusz végtag sok előnyt jelent számára. 40 manába kerül és 4 kommentig képes fenntartani.

Gyojin(az az halember):
Ebben az alakban semmiféle előnyt nem élvez a száraz parton bár fizikai ereje megnől s bőre a cápa bőrével vetekszik főleg a vízben jön ki ereje. Ebben az alakban lélegezhet a víz alatt s a víz nyújtotta előnyökkel rendelkezik úszóhártyái nőnek s cápa uszony a hátára valamint kisebb uszonyok alkarjaira amik penge ként szolgálnak. A szárazföldön 80 mana az aktiválása s csk 2 kommentig képes megtartani mivel fuldokolni kezd utána. A vízben elég ha 30 manát használ s akár 5 kommentjéig is maradhat ebben az alakjában.

Majomszörny:
Testét sűrű bunda fedi be kézügyessége pedig az egekbe szökik s szembefordítható lesz hüvejkujja alábán. Mozgékony gyors erős ügyes talán ez a 4 jelző az ami kifejezi ezen alak lényegét. és ami alegjobb benne hogy sokáig képes fenntartani mivel elvolt első alakja s egyben alegerősebb is. 10 kommentig képes benne maradni s mindössze 20 manát igényel. Az alak egy majomfarokkal is rendelkezik mi ugyan nem épp harcra termett de elég ügyes.

Mágiáról: Az átváltoztatás lehet részleges is ilyenkor a manaköltség minden esetben 5 kivétel ha 2 alak tulajdonságait ölti magára vagy több ilyenkor az első alak mondjuk jobbkéz gyík fajzat 5 mana míg a második Majom alak majomfarok az már 15 az az az alap 3szorosa ha még egy alakból egy újabb tulajdonságot ölt magára Kőgólem Balkar az az előző 3szorosa azaz 45 manába kerül neki.
Mana: 120
Manaregenerálódás: Kommentenként 2 manát kap vissza amennyibben manája 80 alá csökken s naponta 50 manát gyógyul.

MODERÁLÁS

1. Rengeteg az elgépelés.

2. Bár voltak tetoválások, olyan mint fogalom hogy "felvarratni" nem igazán létezett, a tetoválás egy szörnyen fájdalmas dolog volt és nem sok olyan eszelős volt aki tetőtől talpig hófehérre tetováltassa magát. Valamiféle festés célszerűbb lett volna.

3. "Ruházata egyszerűen csak egy hatalmas fekete díszes köpeny mely a földig ér. Arany szegélyell s rubintvörös valamint smaragdzöld díszítő kövekkel." Tehát egyébként pucér?

4. "Alapjáraton egy komoly szórakozni vágyó optimista..." Már-már mesteri paradoxon és a leírás telítve van ilyenekkel. Csak mert szeszélyes valaki, nem lehet teljesen ellentétes minden megnyilvánulása, az még csak-csak, ha például alapvetően komor amikor magában van de mások könnyedén kizökkenthetik ebből és akkor jókedvű lesz, de az, hogy komoly és mókázni akar az... a többi ilyen paradoxonra nem is térek ki.

5. Még ha állatalakokat venne fel, az még rendben lenne, hogy felölti egy egzotikusabb lény alakját azzal sincs gond, de hogy kőgólemmé változzon... és ha mondjuk letörik az egyik karja akkor azzal mi lesz amikor visszaalakul? Vagy ha például letörik egy darab a fejéből vagy az megreped? Ha mindenképpen alakváltóra vágyik a kedves felhasználó, javasolnám, hogy kevesebb és egyszerűbb formákat válasszon. Azok alapján ahogy le van írva ezen alakváltó adottsága ennyi erővel sárkánnyá is átalakulhatna. Az pedig ugyebár tiltott.

6. Az, hogy egy karakter valamiféle rendszer alapján készül még elfogadható ha rendesen bele van integrálva az adott oldal játékstílusába és világába. De az, hogy be van írva, van x manája ez meg az meg amaz x manába kerül, ilyen sebzés-olyan sebzés...  és ha a másik játékos nem kockával dobálgat miközben játszik? Ennek az oldalnak a lényege, hogy ne adott rendszerek szerint alakuljon a játék. Ha a karakter átalakul egyszerűen fáradjon és ne is enyhén, a test átalakítása majd visszaalakítása csak a nagyon nagy mágusoknak nem okoz problémát, egy egyszerű úgymond száműzött bennszülött (legalábbis ezt vettem ki a leírás alapján) viszont lehetőség szerint igenis fáradjon el akár egy-két átalakulástól is, ne pedig legyen 120 manája és átalakulásonként veszítsen mondjuk 10-et. Hiába az időkorlát (ami jól adagolt átalakulással nem is lenne fontos, hogy időkorlátos legyen) mind az usernak mind másnak problémás lenne számon tartani ezt a sok mindent, mi hány reagig és mennyibe kerül akkor ha ezt elhasználtam ennyim maradt, könnyítsd meg elsősorban a saját dolgodat azzal, hogy nem bonyolítod ezt ilyenekkel túl.

Összegzés

A leírás egyik legsúlyosabb hibája az, hogy átgondolatlan. A formaújító alakváltás még jó is lenne de a koncepció átesett a ló túloldalára, a manapontozás alapvetően körülményes és szükségtelen volt, az elírás és néhol a fogalmazás pedig felettébb szembetűnően rossz, nem beszélve a fentiekben megemlített számtalan paradoxonról amik nem szeszélyessé hanem keszekuszává teszik nem hogy a karaktert, magát a leírást is. A regisztrálónak erősen javallott, hogy mérlegelve az itt leírtakat vagy vesse el ezt a koncepciót, vagy gondolja át, ha nem is a gyökerektől, de a hibásnak ítélt részeknél mindenféleképpen, ugyanis ez a karakter és a hozzá tartozó leírás ebben a formában nem felel meg az oldal követelményeinek. A név pedig szörnyen hosszú.
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
 
Del'Axex Amorphus A szörnyek Királya
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: OOC :: Elutasított regisztrációk-
Ugrás: