Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


A realtime játéktér: http://toronyfenye.atw.hu/
 
HomeHome  KeresésKeresés  Latest imagesLatest images  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 Blasius Kehler, a kereskedő

Go down 
SzerzőÜzenet
Blasius Kehler
Újonc
Blasius Kehler


Hozzászólások száma : 1

Blasius Kehler, a kereskedő Empty
TémanyitásTárgy: Blasius Kehler, a kereskedő   Blasius Kehler, a kereskedő EmptyHétf. Márc. 28, 2016 1:51 am

Van ki megismerkedett a kereskedelemmel, van ki pedig bele született. Blasius úr felmenői, szinte mind ezt a mestersége tűzték, mondhatni mostanra már családi hagyomány. Az uraság már negyvenes évei elején van, s családjának üzletét igazgatja, melyet még apja, arra pedig nagyapja hagyott reá.  Rendes  kis üzlet, méghozzá a kereskedőnegyed peremén, Kehler Kereskedés néven. Neves tagja a kereskedők céhének a kedves tulaj, s máig jól megy üzlete, mely ha nem is terjed ki mindenféle árucikkre, meglehetősen bő választékkal bír, legyen az a ruháktól kezdve az ékszerekig, vagy fegyverekig. Elsősorban élelmiszerekkel nem foglalkozik. Mindemellett fű alatt néha a fekete piacon is megfordul figyelme, de ezt csak igen szűk vevőkör tudja róla, ezek persze illegálisak. Ráadásképp  akár mágikus tárgyak is előkerülhetnek hátulról a raktárból. Az üzletet maga vezeti, szülei már elhunytak, általában fizetett segédeket alkalmaz akik takarítanak és járkálnak helyette, de gyakran jómaga is bemocskolja csizmái talpait. Nincs senkije, állítása szerint akad egy felesége, de ki tudja hová rakta....

Rövid, ápolt haj, elegáns körszakáll, mindez fekete, s hozzá bőre a Cassus félszigeten élőkéhez hasonló színű, szemei barnák, mosolya pedig megnyerő. Elegáns, kereskedői öltözetben jár-kel, mindehhez egy feketére mázolt, ezüst markolatú sétapálca társul, melyen oszlopszerű díszítés látható. Ékszereket is visel, mikor milyet, de egyik sem szörnyűségesen kihivalkodó, fegyver pedig csupán egy tőr van nála időnként, főleg amikor kimozdul.

Blasius Kehler, a kereskedő 07854d21a5245b6ad88ca196e5c06e6f

Jelleme egy kereskedő jelleme, mindenben keresi a hasznot, de nem túlzottan kőszívű.  Általánosan bohókás és jókedvű a vevőivel szemben, mosolygós, vigyorgós, mindent megtesz, hogy a kereskedésébe  tévedők máskor is örömmel jöjjenek hozzá, ám az üzlet felé kellő komolysággal viseltet mindezek ellenére. Bár nem kőszívű, ettől még  nem egyszemélyes szeretet szolgálat, ha ő valamit ad, kérni is fog cserébe, ritka eset, hogy ne lenne hátsó szándéka, legyen az ártatlan, vagy sötétebb dolog.

A Kehlet Kereskedés  egy meghittnek mondható üzlet, szépen díszített, s a díszek zöme is eladnivaló portéka, ha egy szőnyeg lekerül, tesz hát a helyére másikat. Árai a megszokottak, nem ad semmit olcsóbban vagy drágábban mint a nagyátlag. Nem teljesen bízik meg a városőrségben, így gyakran bérel megfelelő kiállású embereket, akik az üzlete előtt őrködnek, kivéve az estéket mikor aztán jól bezárkózik. Otthona az Agasusi szokásokhoz híven az üzlet fölött helyezkedik el.
Vissza az elejére Go down
 
Blasius Kehler, a kereskedő
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: OOC :: Karakterlapok-
Ugrás: