Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


A realtime játéktér: http://toronyfenye.atw.hu/
 
KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 Benedict Binger

Go down 
SzerzőÜzenet
Zeu a vad
Tag
Zeu a vad


Hozzászólások száma : 74

Benedict Binger Empty
TémanyitásTárgy: Benedict Binger   Benedict Binger EmptyHétf. Márc. 28, 2016 5:34 pm

Faj: ember

Az északi, hóval borított vidékekről származik. Szülőfalujából még legényként kitagadták, amikor véletlenül megölte a saját nagybátyját. Azóta tanusított megállíthatatlan lelkesedésével és ügyes színészi képességeivel könnyedén felvételt nyert a Fehér Tölgy bűnszövetkezetbe. Még most is alig idősebb húsznál, de már tíz éve dolgozik bérgyilkosként a szervezetnek. Magánélete, vágyai nincsenek, mint ahogy a szerelem is messziről elkerüli. Pontosabban azok a nők kerülik el, akik kellőképpen megismerték.

Bár egészségét tekintve teljesen épelméjű, ezt bárki kétségbe vonhatja, aki megismeri. A nő, aki annak idején befogadta, és a Fehér Tölgyhöz kötötte a legény hűségét, alapos kiképzésben részesítette. Bérgyilkosnak nevelte őt, aki elég intelligens a legbonyolultabb munkák elvégzésére is. Ezért azonban nagy árat kellett fizetnie Benedictnek, a józan eszét.

Benedict kiszámíthatatlan, de érti a dolgát. Jelenlegi feladata felkutatni Agassus város bűnrendszerét, illetve a városőrségét, és megjelölni a fontosabb fejeseket mind a bűn, mind a törvény világában. Végül pedig, hogy kivégezze őket. Ezzel akarják megteremteni a káoszt, amiben a Fehér Tölgy lehet a félsziget legnagyobb bűnszövetkezete.

Külseje:
Vékony legény, akinek szőke haja rövidre van vágva. Lágy vonású arcán, sőt teste többi részén sem láthatóak sebek. Előkelő, nemesi ruhákat hord, a legfinomabb fajtából. Nem célja, hogy feltűnést keltsen, de nem is próbálja elrejteni jelenlétét. Állandó kiegészítője egy sétapálca, aminek fogója elfordítva kihúzható, és egy tőrt rejt magában. Ezen kívül a bal bokájánál tart egy hegyes, vékony kést baj esetére.

Benedict Binger Liquid_light_by_gabrielrano-d7r7p2b

Képességei:
Két dologhoz ért igazán: az arisztokraták megnyilvánulásaihoz és a gyilkoláshoz. Fegyvertapasztalata kevés van, általában egy késsel, hátulról szúrja le áldozatait. Harcba nem bocsátkozik, mert nem lenne esélye. Amikor teheti, elmenekül.

Legnagyobb fegyvere a megtévesztés. Az arisztokraták, nemesek közé beolvadva szokott felbukkanni. Memóriája jó, könnyen megjegyzi a neveket, arcokat, és sorrendbe rakja őket. Keresi a gazdagokat, megismeri őket, és eldönti, hogy van-e értleme végeznie velük. Miután kiválasztotta célpontját, kivárja a tökéletes pillanatot. Az utcán, tömegben sétálva, vagy este az ágyában öli meg áldozatait, majd azonnal eltűnik a helyszínről.

Szokása egymásnak ugrasztani a nemeseket azáltal, hogy megöli a családtagjaikat, és hamis üzeneteket hagy. Ehhez azonban rengeteg információra van szüksége.

Jelleme:
Első ránézésre mindenki kölyökképű ficsúrnak véli, ám lehengerlő, tiszteletteljes stílusával könnyen a gazdagok kegyeibe férkőzik. A Fehér Tölgytől távol a tökéletes úriember szerepében tetszeleg, és olyan régen csinálja már, hogy ez vált az általános stílusává. Betartja az illemet, és időnként hazudik, hogy a gazdagok közelében maradhasson. Ettől függetlenül hidegvérű gyilkos, akit semmi nem érdekel, csak a Fehér Tölgy sorsa. Egyetlen szórakozása, ha beválik a terve és két nemes végez egymással.

A Fehér Tölgy:
A Fehér Tölgy egy fogalom, amit féltucatnyi ember alkotott évtizedekkel ezelőtt. Egy fogalom, ami mára több, mint ötven lelkes gazfickó csoportosulásává nőtte ki magát. Csak a legjobbak kerülhetnek be ebbe az olajozott gépezetként működő szervezetbe, ami idén a Cassus félszigetet szemelte ki célpontjául.

Az egész Fehér Tölgy egy néhány házból álló miniatűr falu ott, ahol a félszigetet határoló hegyek miatt már emelkedik a talaj, de még takar az erdők dús lombja. Mindössze faházak, apró ültetvények és egy szedett-vetett kerítés tartozik hozzá. Idilli hely ez, ahol családok élnek, dolgoznak és élvezik a mindennapjaikat. Illetve olyan, ahol a föld alatti pincékben embereket tartanak fogva, hogy családjaikat zsarolják, és jól képzett fegyveresek őrzik a lakosok békés álmát.

A szervezet munkája során képzett szakemberek jellenek meg a városban, akik elmondásuk szerint a Fehér Tölgy faluban élnek. Mindent megtesznek a falu jó híre érdekében. Eközben bérgyilkosaik a bűnszövetkezet nevében gyilkolnak, ellensúlyozva a jó hírt és csökkentve a konkurenciát.
Vissza az elejére Go down
 
Benedict Binger
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: OOC :: Karakterlapok-
Ugrás: