Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


A realtime játéktér: http://toronyfenye.atw.hu/
 
KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 Kanam romjai

Go down 
5 posters
SzerzőÜzenet
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

Kanam romjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kanam romjai   Kanam romjai EmptyCsüt. Aug. 04, 2016 1:41 pm

study  Imarma study

A harc elnyúlik, közel egy órán át küzdenek a felek. Sharel súlyos sérüléseket szenved, de legyőzi robusztus ellenfelét ugyanis hamar rájött a titok nyitjára, hogy csonkolással tudja a legjobban harcképtelenné tenni. A többiek is vélhetően rájönnek idővel erre és ellenfeleik szépen lassan -hála annak is, hogy nem oly erősek és fejlettek mint Imarma- elbuknak. Lidia és Fox egyaránt súlyos sérülésekkel ússzák meg a kalandot és nem enyhébb kimerültséggel. Ámde a harc a másik síkon sokkal tovább tart ennél. Kaeron és Nim minden erejét elszipolyozza a mágikus páncél, s véres, kemény küzdelem zajlik le ellene, Nim és Kaeron egyaránt meggyötörten kerülnek vissza a saját dimenziójukba, miután legyőzték és visszanyerve erejüket leválasztották őt a romokról. Utolsó szavai a förmedvénynek már nem voltak, egyszerűen lefolyt és elpárolgott aktuális, immár halott gazdatestéről. Egyetlen probléma maradt nyitva, az immár kontrollálatlan, környéken bóklászó árnyfarkasszerű kivetülések. A romok valamiféle isteni természetű hatalommal bírnak, így Kaeron képtelen elzárni annak mágiáját, így jobb híján a társaság elmenekül mire bármi egyéb gondjuk akadna. Vélhetően  hely így marad az idők végezetéig, várva azt, hogy néhány kellően merész kalandor felfedezze rejtélyeit.


//köszönöm mindenkinek a részvételt, sajnálom, de nem akartam tovább húzni ilyen lassú reagidőkkel. Viszlát legközelebb Smile Kanapé //
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
Lidia
Tag
Lidia


Hozzászólások száma : 55

Kanam romjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kanam romjai   Kanam romjai EmptySzer. Jún. 01, 2016 11:23 pm

[Lidia Ander ]

Nem áll le különösebben a támadás után, szeme sarkában villan ellenfele pengéjének csillanása, ahogy távolabb esik tőlük és nem engedve saját tőrét ismét elveszni, kirántja a lény karjából. Érzi a hús és erek roncsolódását szinte, ahogy kihúzza az éles fegyvert és lebukik arra számítva a másik kezével csap felé és ezzel a mozdulattal fejét egy térdel találja szemben. Fájdalmasan csattan arcán felrepesztve száját és megroppantva orrát. Hátratántorodik megrázva fejét , letörli a kicsorduló vérét kézfejével és lenéz a vörös csíkra, amit húzott fehér bőrére , s élesen pillant fel róla ellenfelére. Nyelve hegyével megérinti a sebet ami már gyógyul is az orrával együtt és elvigyorodik újra. Nem támad , nem is hátrál, egy helyben várja a nő bábot kezében megforgatva a tőrét, ami ragacsos  már a fekete létől, amivel eláztatta a test mikor belevágta.  Csak egy pillanat az egész, Kaeronék felé pislant, egy villanást lát egy ábrándot, mintha eltűnnének és nem is lettek volna ott, de lehet csak feje játszadozott vele a rúgás miatt mi érte.
Vissza az elejére Go down
Firefox
Újonc
Firefox


Hozzászólások száma : 30

Kanam romjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kanam romjai   Kanam romjai EmptyKedd Május 31, 2016 7:40 pm

Teljesen meglepve tapasztalja, hogy pengéje csak a levegőt hasitja, azon meg méginkább meglepődik mikor a lény ismét felbukkan s karjánál fogva elhajítja afelé a fertelmes démonkutya felé. Nyekkenve esik neki a démon oldalának, majd terül el a földön elejtve a pengét mancsából ami egyből, szinte varázslatos módon felszívódik, és sehol nem találja, hiába tapogatózik, de az is lehet, hogy csak elkeveredett...
- A fenébe! - szűri ki fogai között, majd feltápászkodva néz farkasszemet ellenfelével, s mintha egy pillanatra megszédülne fejéhez kap,s tartása is meginog.
-Nem! - szól szinte parancsolón, majd őjra a lényre koncentrál.
Megmaradt fegyverére, karmai támaszkodva áll szembe a lénnyel, s egy tűzlabdát hajit felé, majd sebesen megindul a nyomába, hogy elérve őt azonnal annak húsába mélyeszthesse karmait.
Vissza az elejére Go down
Sharel Dana
Újonc
Sharel Dana


Hozzászólások száma : 4

Kanam romjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kanam romjai   Kanam romjai EmptyVas. Május 29, 2016 11:41 am


Kanam romjai


Lidia, Kaeron, Fox, Nimruil
Zene


Noha a tervezett mozdulat összejött, a várt hatás elmarad. A penge még a lány lábában van, amikor az megfordul, s megemeli lábát. Ekkor már sejti, mi következik, s eddigi erejét felmérve úgy hiszi, jobb, ha gyorsan cselekszik. Mozdul, kardját felfelé ívelve rántja arrébb lába elől és vágja tovább a sebet. Egy átlagos testű lénynek valószínűleg ezzel már levágná a lábát, de most vajon sikerült-e neki? Nem tudja megfigyelni, meddig sikerült szélesítenie a gyorsan gyógyuló sebet, mert azonnal kap egy erős öklöt a pofázmányába. Felmordulva megtántorodik, ekkorát még nem kapott senkitől, még kardgombbal sem.
Vissza az elejére Go down
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

Kanam romjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kanam romjai   Kanam romjai EmptyHétf. Május 23, 2016 10:35 am

study  Imarma  study
 
A behemót a kitérés pillanatában fékez be, éppen csak másfél métert ha tovább csúszik, s Sharel pengéje belemar az egyik vádlijárba, de egyetlen nyikkanást sem hallat, egyszerűen megpördül és másik lábával a pengére taposna, hogy kitépje így az oroszlány kezéből, mit sem törődve azzal, ha még a penge a lábában van, egyébként is látni, hogy még csak vér se serken, azonnal gyógyul is befele. Ha a taposás maga pedig nem lenne elég, egy súlyos ököl is meglódul a kovács arca felé.
 
Fox támadása sikertelen, ellenfele azonnal eltűnik ahogy felé döfne és mellette, kinyújtott karja oldalán bukkan fel, megragadja a rókát és a démonhoz vágná, ha ezt megteheti, lendületesen, úgy, ahogy maga Imarma dobta el Lidiát annak idején. Ha sikerrel jár, ott ácsorogva szemléli művét.
 
Lidia ellenfele éppen megérkezik amikor a nő rátámad, egyik pengéjét sikerül is kiütni a kezéből, de láthatóan nem szándékszik ezzel különösebben foglalkozni, a tőr karját döfi keresztül, de ő ezzel mit sem törődik, Lidiának döntenie kell megválik a tőrétől, vagy ragaszkodik hozzá és kirántja, de cserébe egy lendületes fejberúgást kell bevállalnia.
 
Kaeront és Nimruilt ebben a pillanatban mintha kezek ragadnák meg, amint megjelenik Kaeron mágikus négyzete, s már merőben másik létsíkon találja magát mind a két mágus. Imarma áll előttük és mögötte a lánc amit Kaeron mágiája környékezett meg. A démont nem húzta magával, az az anyagi síkon maradt hacsak nem Kaeron nem tesz ez ellen.
- Erős mágus, erős. - szól Imarma. - De meglátjuk mire mész az én világomban.
Itt ugyanis a két férfi igencsak érezheti, hogy erejük csappanni látszik, mintha egy bódult álomban lennének. Imarma csak biztos távolságban áll tőlük és bár arca kifejezéstelen, akárcsak szemei, érezni a gunyoros kárörvendést az irányából.
- Csak percek kérdése és mindketten az enyémek lesztek.
Külsőre mindebből csak annyi látszik, hogy Kaeron és Nimruil egyszerűen eltűnnek a szemek elől és csak a démon marad ott ami eddig Kaeron  közelében volt.
 
Nimruil
 
- Jah megoldod én meg tébláboljak itt haszontalanul - morogja idegesen. - Minek is jöttem?
Ám amikor átkerülnek a másik síkra, meglepve fordul körbe. Látván, hogy nem lát senkit maguk körül már, sem a démont sem a többieket, tekintete lassan megállapodik ellenfelükön.
- Tehát csapda volt. Ki hitte volna? - Ironizál, majd megint Kaeronra néz. - Ezt is megoldod? Azt hiszem jobb ha gyorsan felfegyverkezel. Érzem hogy fogy az erőm. 

Fegyver mindössze egy tőr van nála, de Kaeron már tapasztalta, hogy jó a közelharcban, így nem lesz haszontalan segítség az oldalán. Nim nem is tervez sokáig időzni, már ront is Imarmának, egy rúgással kezdve, a mellkasa közepébe, hogy lehetőleg megtántorítsa.
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
Kaeron
Újonc
Kaeron


Hozzászólások száma : 22

Kanam romjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kanam romjai   Kanam romjai EmptyVas. Május 22, 2016 7:42 pm

/Kaeron/

- Ehh, megoldom.- feleli Nim felajánlására, majd kitartja bal kezét és lehunyja szemeit. Körülötte hirtelen szél tör fel, ahogy feloldja az erejét elrejtő bűbájokat. Érzi, hogy itt bizony szüksége lesz minden csepp koncentrációjára, ezért nem hagyhatja, hogy a legkisebb dolog is megzavarja. Amikor felnyitja a szemeit aurája vakító tűzként világít mindenkinek, akiben a legkisebb mágikus fogékonyság is található. A levegő szó szerint remeg körülötte. Szemei halványan felvillannak, és a földön körötte egy négyzetben végig rúnák jelennek, mintha csak beleégnének a talajba. A rajzolatok kacskaringósak, bonyolultak, alig-alig követhető, hogy hol kezdődik az egyik és a másik, és, ami a legfontosabb, hogy amint elkészül Kaeronék körül a négyzet, mágiával kezdenek pulzálni. A rajzolatokon keresztül a fél-elf mágiája megérinti a romok körül, a szentségtelen földbe ágyazott mágiát.
Kaeron megremeg, majd kinyitja a száját, és megszólal. Hangja mélyebb, zengőbb, mint eddig bármikor, és csordultig van telve mágiával, ahogy a varázslat szavait kezdi kántálni. Szavai valamilyen furcsa, idegen hangzású nyelv szavai, hosszú, elnyújtott magánhangzókkal. Hangját tisztán lehet hallani még az erdőn belül is, ahogy belekezd a varázslásba. Mágiája elkezdi körbefonni a rémet a romokhoz csatoló köteléket.

A démonnak elsőre nem tűnik fel, amikor fölötte hirtelen megjelenik a tőrös fekete alak, így az különösebb probléma nélkül döfhet a tarkójába. A penge, ha egy átlag ember használná, valószínűleg át sem ütné a lény irháját, azonban ez nem azt jelenti, hogy így sokkal többre megy vele. Ugyan belemerítik a démonba a tőrt, de hacsak a fegyver maga nem mágikus, maradandó sebet nem igazán fog tudni okozni vele a kutyaszerű óriás-rémen, különösen azt tekintve, hogy a tőr éppen csak elég hosszú ahhoz, hogy áthatoljon a démon kemény bőrén. A pokolkutya odakap, de már csak ellenfele hűlt helyén csattannak rémisztő fogai. Tüzes szemeivel ezután megtalálja ugyan támadóját, de nem indul el felé, helyette felméri az egész helyzetet, és végül nem mozdul el helyéről, éppen Kaeron mágikus négyzete mellől. Az ő dolga a mágus védelme, nem a többiek megsegítése.
Vissza az elejére Go down
Lidia
Tag
Lidia


Hozzászólások száma : 55

Kanam romjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kanam romjai   Kanam romjai EmptySzomb. Május 14, 2016 11:24 pm

[ Lidia Ander ]

Éppen , hogy kiejti azokat a sürgető szavakat száján szinte a semmiből növekszik elő a szőrtelen teremtmény s magasodik a mágusok elé, mint egy óvó bástya. Lidia figyelmét az az apró kő elkerülte minek szülötte a lény, de nem is érdekli momentán az ilyen apróság. A mágusok csak mágusok, minden ujjukra akad valami, amivel meg tudnák döbbenteni, de ezt sosem tudja majd megszokni.

Az ő szeme már nem kacsingat el a többiek irányába, -ideig biztos nem - maga az egykori nőszemély mozgását követi, látta már mire képes egy ilyen teremtmény és most sem csalódik. Apró mosolya ott bujkál és megnyalja szája szélét, ahogy az közeledni kezd akár csak a többi lény, kinézett prédája felé, és míg az időt hagy neki, azt ki is használja: karmokat növeszt ujjai hegyén, éleseket és tőrét előhúzza dereka mögül, hol eddig szemek elől takarásban volt. Pengéjének élén nyirkos csillanás cikkan át , megforgatván kezében a fegyvert mi tudja, nem fog hosszasan kifogni ellenségén.

Érzékei kiéleződnek, hagyja magát uralni annak ,ami. Oldalra kitér a nekirontó elf elől egy gyors mozdulattal és azzal a fordulattal háta fele suhint a tőrével, hogy fel - megsebezze. Fülébe az oroszlán bőgése hirdeti, harcra lendült ő is és hamarost az ő torkának felszakadó morgása követi, ahogy ráveti magát az elfre ruganyosan , nem hagyva időt arra, ő támadhasson ismételten. Számolva azzal lehet így is lassú , fegyvereire összpontosít,hogy azoktól megfossza minél hamarabb
Vissza az elejére Go down
Firefox
Újonc
Firefox


Hozzászólások száma : 30

Kanam romjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kanam romjai   Kanam romjai EmptyKedd Május 10, 2016 8:03 pm

A lények gyorsaságán szinte meg se lepődik, ám az hogy ellenfele, képes köddé válni. Pillanatnyi csodálkozásából a démonlény érő csapás zökkenti ki, s számitva rá, hogy ő lesz a következő, erősen rámarkol a tőrre, és már ott is van a háta mögött. Előredőlve hajol el a csapás elől, majd szembefordul a lénnyel, s ugyanazzal a mozdulattal a pengét is meglenditi, egyenesen annak bordái közé célozva, mialatt időközben lángba borult mancsa egyre jobban felforrósítja a fémet.
Vissza az elejére Go down
Sharel Dana
Újonc
Sharel Dana


Hozzászólások száma : 4

Kanam romjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kanam romjai   Kanam romjai EmptyHétf. Május 09, 2016 2:20 pm


Kanam romjai


Lidia, Kaeron, Fox, Nimruil
Zene


Nem igazán van ínyére, hogy társai így alá becsülik ellenfeleiket. Ő maga csendben méri fel a helyzetet, s hallgatja a határozott kijelentéseket a maguk oldaláról. Persze az ellenség is túlontúl elbizakodott, de neki van oka rá: ez számára hazai pálya, s ki tudja, hányan bukkanhatnak még elő, illetve ha mágikus lény, milyen csapdákat rejthetett el itt-ott amott. Egy ilyen alantas lényből kitelik szerinte. A végszóra az ork felé mutat, és elindul. Szeme sarkából látja, hogy a harmadik alak is helyet változtat, körbe veszik őket, amely nem épp előnyös, ezen változtatni kellene. Fél fülét a többi ellenségen tartva, hangos morgásban tör ki és kiélezett érzékekkel, megfeszített izmokkal figyeli a bárdost, amely aztán neki is támad. Ugyan valamennyit mondtak neki a piócákról a többiek, de ilyen gyorsaságra nem számított.
Egyrészt a leendő elsodrás elől ugrik félre, másrészt így kikerüli a lesújtó csatabárdot is. Hangos oroszlánbömböléssel rugaszkodik el, amint földet ért, lábán karmai felmarják a füvet. Két kézre fogva kardját és az ellenség felé lendülve annak lábát célozza elsőként. Ilyen gyorsasággal nehezen vetekedhet, muszáj lecsökkentenie az ork fölényét. Nem megy túl közel, hála a kétkezes kardnak nem is kell, s mikor már elég közel van, gyorsan lendítené meg egy vízszintes mozdulattal fegyverét, hogy a fekete húsba vágjon.
Vissza az elejére Go down
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

Kanam romjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kanam romjai   Kanam romjai EmptyKedd Május 03, 2016 6:49 am

study Imarma study
 
- Egyszerűbb lett volna behódolnotok. Nektek az áll jól. - válaszol Imarma mire moccan a másik három.
 
A középsőt leszámítva mindegyik oldalra kerül hogy elszeparálódjon aktuális ellenfelével, ki kit nézett ki magának. Az ork meglengeti csatabárdját, majd fél kézzel mutat az oroszlánember felé kihívón, végül két kézre fogja fegyverét és törmeléket felszakítva megiramodik felé. A méretes alak ahogy várható is volt ettől a lénytől szédületes sebességgel rohan, s egyértelműen olyan érzet foghatja el Sharelt, hogy ha ő az útjában marad egyszerűen elsodorja és legázolja. Ám alig négy méternél egyszer csak a levegőbe rugaszkodik és zuhantában csapna le bárdjával a kovácsra.
 
Lidia ellenfele az elf nő szemmel követhetetlen tempóban figurázik pengéivel úgy sétál közelebb a nőhöz. Egyelőre biztos távolságban kitárja pengéit, mint aki gúnyból megvárja, hogy felkészülhessen ellenfele, majd egy szaltóval kezd és páros lábbal taposna bele Lidia arcába, hacsak az ki nem tér, ugyanis várható, hogy komoly sérülést fog okozni ha a támadás betalál.
 
A harmadik ellenfél ellentétesen fogja meg tőrét, s előre görnyedve iramodik meg Fox felé, ám míg a másik kettő mit sem törődik a Kaeron által idézett démonnal, neki bizony az is jutott. Megtorpan és végigméri a kitsunét és a démont is, majd ráérősen elvégez egy-két nyújtást, hacsak a róka nem akadályozza meg. Ezután... fekete füstként eltűnik a szemek elől. Az első támadás a démont éri, fölötte bukkan fel és döfné tarkón a bestiát, de már tűnik is el. Fox egyetlen előnye jelenleg szaglása, ugyanis érezheti a tömör vérszagot ami az ellenfeléből árad. Ebből is érezheti, hogy az mögé kerül, így talán ki tud térni a hirtelen felbukkanó alak gerince felé döfő tőre elől.
 
Imarma trónusán ül, meg sem moccan, kényelmesen elücsörög, nem látni hogy bármilyen szinten is ellentámadást tervezne, szinte kárörvendően figyeli őket és a harcolókat. A két mágus előtt feltáruló látvány magáért beszél;látni a kapcsot mi összeköti ellenfelüket a romokkal és hihetetlenül erős, precíz munkának tűnik. Szinte lüktet az erőtől és majdhogynem elszakíthatatlannak tánik.
 
- Lehet próbálkozni.
 
Nimruil
 
- Ó vagy úgy. - nézi a démont. - Kezdetnek  megteszi.
 
Ha találkozik még tekintete Lidiáéval  aprót kacsint neki, majd Kaeron mellé áll.
 
- Na hajrá. Én addig figyelek rád de ha mégis megizzaszt meríts az én erőmből is, nyitva a kapu, Kaeron.
 

A mágus mellett áll és mindenre felkészülten várakozik, méregeti a köteléket, a maga módján vizsgálgatja, az efféle kifinomult munka nem éppen a kenyere, így nem is szándékszik semmit sem habozni. Mivel Imarma nem tesz semmit, egyelőre ő sem. 

- Had segédkezzek! - Mondja Kaeronnak. - Gyorsabban végzünk!
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
Kaeron
Újonc
Kaeron


Hozzászólások száma : 22

Kanam romjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kanam romjai   Kanam romjai EmptyHétf. Május 02, 2016 11:49 pm

/Kaeron/


Az egész jelenet alatt egy halvány mosoly játszik arcán. Amikor Imarma elkezd beszélni abbahagyja az apró kavics dobálgatását, és a mosolya is lelohad az arcáról. A végére, a többiekkel ellentétben arcára unottság ül ki. Mikor megjelenik a másik három fekete alak, még egy elégedetlen sóhaj is feltör belőle. Miután mindenki kellően kibeszélte magát, kezeit széttárva előrébb lép egyet.
- Tényleg? Komolyan? Tudod, egy rövid ideig még egészen félelmetes és impresszív volt ez az egész kis... - körbeint a romokon - Dolog, amit itt megrendeztél nekünk. Még azon is gondolkoztam, hogy megérdeklődőm, hogy mi volt a célod ezzel az egésszel, de neked muszáj volt kijelentened, hogy "Hörr-dörr, én vagyok az istenetek, féljetek tőlem!" Mármint, semmi új ötleted nem volt? Nem is értem!- csóválja meg a fejét, majd sóhajt egyet és leengedi a kezeit.
- De tudod mit? Mindegy is. Csak halj meg szépen, ahogy az egy jó piócához illik.- mondja végül, és a végszóra ökölben lévő kezét összeszorítja, mire az eddig abban lévő rúnakő megroppan. Kae maga elé dobja, mire a repedésből tűz és árnyak kezdenek el előkúszni, már-már inkább folyni, majd felágaskodnak, összefonódnak és hamar alakot is öltenek. Kae előtt pár pillanattal később egy hatalmas, négy lábú, enyhén kutya formájú, de tömzsibb, hatalmas agyarakkal rendelkező dolog áll. Bőre teljesen szőrtelen, kemény, szarus, ám ahogy megmozdul, látszik, hogy mintha belülről izzana halványan. Ez a halvány izzás pofája és szemei körül olyannyira felerősödik, hogy szemei csupán vörös fénygolyók, amelyek éhesen bámulnak a világra. Szájából vörös izzás fénye szűrődik fel, valamint apró, de folyamatos füstcsík emelkedik ki. A szörnyeteg először Kaeronra, majd Imarmára pillant, és mordul egyet, ami leginkább két hatalmas kő összecsikordulására emlékeztet. A lény állva nagyjából Kaeronnal azonos magasságú, és az energia, amit a mágiára érzékenyek olvashatnak belőle egyáltalán nem mutat jót. Ugyan nem annyira erős és fojtogató, mint a romoké, nem is sokkal jobb azokénál. Ugyanúgy a halál bűze lengi körül a démont, mert bizony az, amit a smaragd mágus megidézett.
Kae ezután megropogtatja a nyakát és mély levegőt vesz, hogy nekikezdjen a feladatának.

Spoiler:


A hozzászólást Kaeron összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 06, 2016 7:22 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Lidia
Tag
Lidia


Hozzászólások száma : 55

Kanam romjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kanam romjai   Kanam romjai EmptyCsüt. Ápr. 28, 2016 10:46 pm


[Lidia Ander ]

Egyre jobban érzi az erő lüktetését maga körül, a zsigereiben kegyetlenül tombol a vágy, hogy levesse emberi bőrét mindennek hatására, feszélyezi a környezet, s miként elérik, a tisztás peremét oldalra kilép a társai mögül és szeme elé tárul a rom, melynél jóval korábban járt és maga Imarma akin viharként tomboló írisze megpihen. Undor fogja el , pupillája kitágul a látómezejébe kerülő szolgák láttán és felsóhajt halkan, hogy szóra nyissa száját a kellemetlen szavakra mik az apró szőrszálakat is felállítják tarkóján.
-Élvezd ki az utolsó perceidet te rohadék- Morogja szinte túlságosan is nyugodtnak ható hangon a lány és ledobja magáról a kabátját az egyik növénnyel benőtt falmaradványra , inge ujjait feltűri nyakát megropogtatja lassan,ráérősen, de tekintetét nem veszi le ellenségéről, csak mikor kiszemeli magának a karcsú női alakot. Elmosolyodik, már-már viszket a tenyere.
- Fiúk ,ideje nekilátnotok addig elszórakoztatjuk a vendéglátóinkat- Noszogatja meg a mágusokat, érzékelhetően sürgetné a dolgot.
Vissza az elejére Go down
Firefox
Újonc
Firefox


Hozzászólások száma : 30

Kanam romjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kanam romjai   Kanam romjai EmptyKedd Ápr. 26, 2016 2:32 pm

A tisztást elérve ő is vet vet pár pillantást a holtakra, de túl közel nem megy hozzájuk, valahogy nem füllik hozzá a foga. Szomorúan néz végig rajtuk, majd hamar hátat fordítva csatlakozik a többiekhez, hogy aztán szembe találhassa magát imarmával, amitől azonnal felborzolja magán a szőrét, s füleit is fenyegetően lapítja le.
A lény mondandója csak még inkább kellemetlen érzéssel tölti el.
- Ne is álmodozz, mire végzünk csak egy kupac füstölgő hamu leszel! - mondja neki nim szavait hallva, teljes meggyőződéssel
Aztán a felbukkanó lényekre hamar alább hagy a lelkesedése, s ügyetlen sietséggel húzza elő pengéjét és mutat vele a tőrt szorongató lény felé.
- Mégis mennyi van ezekből? -kérdi a többieket érezhető aggodalommal
Vissza az elejére Go down
Sharel Dana
Újonc
Sharel Dana


Hozzászólások száma : 4

Kanam romjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kanam romjai   Kanam romjai EmptyHétf. Ápr. 25, 2016 9:03 pm


Kanam romjai


Lidia, Kaeron, Fox, Nimruil


Ahogy haladnak előre, szőre szinte felborzolódna a hátán futkosó hidegtől. Hiába az elsőre nyugalmas látvány, mikor a rétre kitérve az érzet hátborzongató. Azonban ez a látvány is csak az első pillanatra nyugodt: a földön több holttest is hever, állatoké, embereké. Az egyikhez oda lépve a férfi végigméri a hullát. Kellemetlen halál, s egészen biztos abban, hogy ebben mágia van: ahogy a körülöttük lévő környezetben is. Felpillantva látja meg a trónoló alakot. A hang, amelyet hall olyan díszkomfortot okoz benne, ami miatt farkát idegesen kezdi csapkodni maga mögött, füleit pedig hátra csapja. A szavak nem épp nyugtatóan hatnak rá, s az a tudat sem, hogy pár pillanat múlva újabb ilyen alakok tűnnek fel az előttük álló oszlopok mögül. Legalább az elhelyezkedés szerencsés, nem kell szórtan fókuszálniuk. Leemeli válláról a kardot, s kicsit a bagázs szélére kerül, a vélhetően valaha ork lény felé, amellyel közel egy súlyban lehet. Kardjának végét a fűbe helyezve, félkézzel fogva azt, míg hátra csapott füleivel, kihívóan méregeti a csatabárdost, bár szemeit nem veszi le a többi ellenfélről sem. Mély morgással vár, s habár fülel Nimruilra, nem pillant rá: egy percre sem veszíti szeme elől ellenségét, hogy kellően hamar tudjon reagálni bármilyen mozdulatára.
Vissza az elejére Go down
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

Kanam romjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kanam romjai   Kanam romjai EmptyHétf. Ápr. 25, 2016 8:31 pm

study  Imarma  study
 
A romok idővel sűrűsödnek, egyre nagyobbak és néhol a régen itt állt épület struktúrájának bizonyos részletei is kezdenek körvonalazódni. Elérik hát a tisztás szélét. A föld tele a különféle törmelékekkel, mindenfelé hevernek és ami igazán nyomasztó, hogy néhol állati, illetve humanoid tetemeket is felfedezni, mindegyik teljesen kiszipolyozva. A romok itt már szabályosan lüktetnek a felhalmozott energiától amit Imarma idegyűjtött. Olyan instabil az egész, hogy valóságos csoda, hogy nem repült még az égbe maga a környék is. Imarma egy trónuson ül éppen, láthatóan már várta őket. Egyik fegyvere sincs most nála, a törmelékekből épített repedezett karfára támaszkodik, fejét öklével támasztva. Egyenesen a társaságra néz.
- Már vártam, mikor veszitek a bátorságot ide jönni. - a társaság most először tapasztalhat olyat, amikor a kiejtett szavakat nem a szó szoros értelmében hallják, hanem "érzik" méghozzá a csontjaikban. - Már az előző két látogatómról tudtam, hogy ide jöttök, hogy oltáromon áldozzatok. - Kaeron és Lidia jól tudják, hogy róluk beszél. - Titeket megtartalak. - mutat egyenként végig Kaeronon, Nimruilen és Foxon. - Titeket... még eldöntöm. - tekint lenézően a "maradékra". - Ha már voltatok ilyen bátrak, hogy útjába álljatok új isteneteknek, hát nem lehetek rossz vendéglátó. Ha a szentély mágiáját reméltétek, úgy csalódni fogtok. Minden esetre fogjuk rövidre, utánatok egy nimfa település ellen vonulok, azzal több dolgom lesz... talán.
Felemeli egyik kezét, mire a még álló oszlopok közül három fekete ruhás alak bukkan fel, ugyan olyanok mint ő. Egyikük nő csupán, karcsú és már a mozgása is árulkodik, hogy egy elf lehetett, a korábban látott két pengét fogja kezeiben, míg akad köztük egy morózusabb, fejénél agyarszerű kitülekedésekkel, ő valami ork sámán lehetett, fegyverként egy kétkezes csatabárdot lóbál. A harmadik egy karcsú férfi volt, nála egyetlen rövid pengéjű tőrt látni. Egyelőre csak mozdulatlanul állnak és figyelik a társaságot akik sejthetik, hogy ha egy Imarma arra volt képes amire, majd négy mit fog tudni kezdeni?
 
- Nimruil -
 
Benne márpedig nő a feszültség, legalábbis a kellemetlen helyzet és az elméjének feszülő energia feszélyezi. Ujjai időnként ökölbe szorulnak, de elszántan mered előre, hiába Kaeron nyugtató szavai.
- Neked egyszerű, Kaeron. - morogja. - De igazad van. Ha kell mindet felperzselem Fox-al.
Elérvén a tisztás szélét, komoran tekint végig, leguggol egy halott mellé. Elfintorodik. Efféle halál senkinek sem való. Újra felegyenesedve szúrja ki Imarmát, s ahogy az beszélni kezd hozzájuk az már több a soknál. Haloványan kezdenek el felizzani a minták rajta, ahogy szoktak mikor mágiázik, vagy dühös. Egyetlen szót sem szól egészen addig míg ellenségük azon nem kezd üzletelni kit tart meg és kit nem.
- Jobb üzletet ajánlok, egyszerűen pusztítsd el magad. - hörgi - És akkor kevesebbet kell fáradnunk veled. Innen nem mész sehová már élve végképp nem.
Ámde amikor meglátja a további alakokat felbukkanni, még dühe is lejjebb hagy,  ahogy megrökönyödve veszi szemügyre az újonnan felbukkant ellenfeleket. Említve volt neki, hogy többen is lehetnek, de hogy kapásból ennyi jöjjön rájuk... aggodalmasan néz a többiekre, de aztán vesz egy nagy levegőt és megemberelve magát Kaeron mellé lép.

- Nagyon gyorsnak és hatékonynak kell lennünk. - közli.
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
Kaeron
Újonc
Kaeron


Hozzászólások száma : 22

Kanam romjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kanam romjai   Kanam romjai EmptyHétf. Ápr. 25, 2016 7:29 pm

/Kaeron/

Talán a smaragdszemű az egyetlen a társaságból, aki nem tűnik túlzottan idegesnek. Léptei könnyedek, tekintete ugyan folyamatosan pásztázza a környéket, de arcán nem hogy komorság nem látszik, de még egy halvány, szenvtelen félmosoly is játszik ajkain. Ruhája nem sokban különbözik a szokásostól, csak annyiban, hogy szokásos köpenyét lecserélte egy hosszú, fekete felleghajtóra, ami halványan keresztül-kasul van szőve furcsa, kacskaringós, örvénylő mintákkal. Ezek a minták ezüstös színűek, és ha valaki a szeme sarkából nézi őket, akár úgy is tűnhetnek, mintha mozognának, de ha valóban odakapja a fejét, akkor egészen átlagosnak tűnnek.

Nim kérdésére csak egy laza kézmozdulattal legyint.
- Mondtam már, Nim, meg fogjuk oldani. Nem kell aggódnod.- biztosítja az elfet, még egy bátorító mosolyt is megvillant. Ahogy a romok, mint a múlt szörnyű, vásott fogai elkezdenek kiállni a földből, szippant egyet a levegőből, majd elégedetten elmosolyodik.
- Ó igen, közel járunk.- bólint, ahogy elsétál Fox mellett. Nem áll meg, csak menet közben végigfuttatja az egyik kezét egy kiálló romon, miközben másik kezével a köpenye egyik rejtett zsebébe nyúl, ahonnan egy aprócska követ húz elő, amibe egy egyszerű rúna van karcolva. Oda sem figyelve elkezdi feldobálgatni a követ.
Vissza az elejére Go down
Lidia
Tag
Lidia


Hozzászólások száma : 55

Kanam romjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kanam romjai   Kanam romjai EmptyHétf. Ápr. 25, 2016 1:08 pm[ Lidia Ander ]

Elszántan lépked a csapattal, néhol szemfülesebben körültekintve a környezetükre, az erdő lassan elalhó zajaira . Felkészült lélekben, megacélozzottan hajtja magát oda vissza, honnan libabörösen szabadult el felfedezvén a romokat. Minden porcikája azt súgja , "menekülj".
A veszély valós,hatalmasabb is hiszen darázsfészekbe nyúltak jövetelükkel.

Összehúzza magán a kabárját fázósan és ellenőrzi derekán a tőreit, amire bármikor szüksége lehet. Pillantása nem csak a környezetüket figyeli, az önkéntes hadat, mit maguk képeznek a sötétség hideg fogu szörnyei ellen.

Kéklő szem,e nyughatatlan pillantást vet a mágusokra. Bízik bennük, mégis aggódás járja át, elmaradhatatlan kísérőjévé vált mostanra. Mintha észrevenné Nimruil a feszülstégét, csendes ,bíztató nyugtatására rámosolyog, sugallva minden rendben van.
-Bármi is legyen, míg megszüntetitek a kötést megpróbáljuk feltartani a füstösöket - Néz a bérenc csatlósra ki még nincs tisztában a lány titkával s talán ez lesz a nap mikor felfedi előtte is mit már mások tudnak róla.
Vissza az elejére Go down
Firefox
Újonc
Firefox


Hozzászólások száma : 30

Kanam romjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kanam romjai   Kanam romjai EmptyVas. Ápr. 24, 2016 9:10 pm

Jókedvűen lépdel a sor elején, csak remélve, hogy irányba, végre egy kaland kerül az életébe, s ennek módfelett örül nem is kellett győzködni, hogy beszálljon a csapatba. Szokványos öltözetében látni, csupán egy rövid pengéjű tőr lóg az oldalán fegyver gyanánt.
Gyakran pillantgat hátra a többiekre, keresve pillantásukban az egyetértést, hogy jó felé halad a túra önjelölt vezetőjeként, s ahogy halad előre, jókedve a madarak dalával együtt lohad le. Nem tudja mitől, de nagyon rossz érzés kezdi elfogni, ami egyre csak nyugtalanabbá teszi, fülét fürgén forgatja ide pda a legkisebb zaj irányába is, s farkát idegesen lóbálja maga mögött.
Az első romdarabok felbukkanásával, kicsit megtorpan, hogy kíváncsiságának utat engedve megszemlélje a köveket, és hogy ez idő alatt más vegye át a vezetést persze.
- Nekem sem -ért egyet az oroszlánnal - Igyekezzünk. - mondja hátra sem nézve a követ szemlélve
Vissza az elejére Go down
Sharel Dana
Újonc
Sharel Dana


Hozzászólások száma : 4

Kanam romjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kanam romjai   Kanam romjai EmptySzomb. Ápr. 23, 2016 10:24 am


Kanam romjai


Lidia, Kaeron, Fox, Nimruil


Az idő úgy tűnik, nekik kedvez. A nap süt, az esőfelhők egyenlőre nem adják jelüket a gyülekezésre. A fogadótól már elindultak egy ideje. Sharel teljesen felszerelten indult el. Vértezetét viseli, kardját azonban nem hagyja hüvelyében, hanem készen arra, hogy kelleni fog, félkézzel, vállán pihentetve viszi. Mivel nem tudja, merre is mennek, nem halad elől, bár inkább a csoport oldalát védi. Közelharcosként azonnal kell reagálnia bármilyen veszélyre és az csak akadályozná, ha a többiek közül kellene kiugrania. Szemei és fülei kutatják az erdőt. Ha neszt hall, mindig oda pillant, de eleddig csak az erdő vadjaival találkoztak. Feszült, de még is milyennek kellene lennie egy egyértelműen veszélyes helyre, harcra induló férfinek? Ő maga nem szól semmit. Érzékeli, ahogy az állatvilág lassan elmarad a környezetükben, ahogy haladnak, míg végül már egy madarat sem lát, sem hall. Neki egyáltalán nincsen mágikus tehetsége, de még is érzi azt a feszültséget és energiát, amely céljuk felé közeledve egyre csak nő. Végig borzongatja hátát, farkát idegesen lóbálja maga mögött. Halk morgással szemléli a helyet, miközben feltűnnek az első rom darabok. Nimruil szavaira oda pillant szeme sarkából, de aztán újra a környezetre irányítja érzékeit, hogy hallja ha közeledik valaki -vagy valami -.
- Csak csináljátok gyorsan. Nem tetszik ez a hely... - morogja az orra alatt, talán nem is igazán szól nekik, inkább amolyan reménykedés, hogy minél hamarabb szabadulhat erről az átokverte helyről.
Vissza az elejére Go down
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

Kanam romjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kanam romjai   Kanam romjai EmptySzomb. Ápr. 23, 2016 9:39 am

study Imarma study


Délelőtti órák melege veszi körül a társaságot az erdőben. Eleddig csicseregtek a madarak, látni lehetett néhány vadat is, ám ahogy haladtak egyre beljebb céljuk felé úgy ritkult meg az állatvilág. A magasban repülő kósza madarak is elkerülik a helyet, mintha elátkozott lenne, de ki tudja lehet az is. Mikorra teljesen elnémul körülöttük a természet, csak a fák lombjainak susogása hallatszik, már sejthetik, hogy közel járnak, a mágiára érzékenyek is érezhetik a súlyos, fojtogató kisugárzását Kanam rejtélyes romjainak. Felbukkannak a fék között az első törmelékdarabok, sötét bazalt darabok, melyeket talán sosem derül ki kik faragtak építőelemekké, szobrokká. Érintésre melegek, szinte forrók, s ki közel hajol hozzájuk farkasok acsargását, vonítását hallhatja, alig észlelhetően. Nyomasztó csend veszi körül a társaságot, néhol ruhadarabokat vélhetnek felfedezni, melyeket darabokra szaggattak.

- Nimruil - 

Nim komoran halad a társasággal. Ahhoz képest mennyire nem érdekelte a fogadóbeliek sorsa, most hogy történtek dolgok az utóbbi hónapokban eszében sincs magukra hagyni őket. Végig tekint a társaságon, nem vágyott vezető szerepre így nem is az élen halad. Ahogy egyre közelebb érnek ő egyre komorabbá válik, de igyekszik Lidiára egy biztató mosolyt villantani, ahogy bárki másra is akiével találkozik a tekintete. 

- Mit gondolsz Kaeron le tudjuk választani a helyről? - kérdi komoran. - Ha a magad ereje nem elég hozzá csapolhatsz tőlem is. 

Inkább az zavarja, hogy míg ők mágusok Imarma elszeparálásával törődnek majd, a többieknek kell foglalkozniuk vele és a farkasokkal is. Végig húzza ujjait az egyik nagyobb bazalttömbön és elfintorodik.

- Közel járunk igaz?
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

Kanam romjai Empty
TémanyitásTárgy: Kanam romjai   Kanam romjai EmptyPént. Ápr. 22, 2016 9:37 pm

Kanam romjai Kanam10

Az erdő mélyén egy mágiától vibráló réten találhatóak Kanam romjai. Rejtélyes romok ezek, ugyanis még Agasus Mágustornyának könyvtárában sem találni róla szinte semmi érdemleges információt a nevén kívül. Ősi mágia hatja át a helyet, azt sem tudni jó-e vagy gonosz, rejtély talán örökké rejtély is marad. Ki erre jár még ha nem is sok érzéke van a mágiához, akkor is megérzi a furcsa vibrálást a zavaró és aggasztó lüktetést mi e helyet jellemzi.

//A topic kalandhelyszínnek jött létre, de maradandó, további játékok is folytathatóak itt!//
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
Ajánlott tartalom

Kanam romjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kanam romjai   Kanam romjai Empty

Vissza az elejére Go down
 
Kanam romjai
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kanam romjai

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: IC :: Erdő-
Ugrás: