Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


A realtime játéktér: http://toronyfenye.atw.hu/
 
KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 Alvior a "mutatványos"

Go down 
SzerzőÜzenet
Lidia
Tag
Lidia


Hozzászólások száma : 55

Alvior   a "mutatványos" Empty
TémanyitásTárgy: Alvior a "mutatványos"   Alvior   a "mutatványos" EmptyHétf. Május 09, 2016 11:30 pm

Külseje: Fekete göncökbe köpönyegbe öltöztetett alak. Alatto olyan akárki más. Bőre kisssé világos szürkésnek mondható. Szemei ébenfeketék, haja őszesszürke tüsis rövid fazont kovet. Arca pont oly átlagos és karakteres akár egy vándor arca. Kezeit könyéktől ujjaig fásli fedi. Ruhái igazodnak hozzá egy a mozgást megkönnyítő nadrág m,ely ugyn olyan kékes szürke akár felsője és köpönyegei amit magára aggat. Csizmálya sem kivétel, matt szürkés kék néha azt a látszatot kelti mintha csak lebegne.

Jelleme: Igazi komornak mutatkozó egyéniség aféle megfáradt nyomorúsorsó vándorként mutatkozik be. Ez mind csak álca ahogyan képes alegtöbb szerepet jól eljátszani hatalmas szinészi tehetséggel. Valójában azonban kedves empatikus személyiség főleg ha valaki a szívéhez nől. Imád inni szórakozni és nagyon kalandvágyó amihez társakat is szeretne. Imádja a kihívásokat, ebben is saját határait feszegeti. Ja igen és hát amiben imádja magát feszegetni: kleptomániás az az ha meg lát valamit ami számára értékes minden erejét beveti hogy ellopja vagy megszerezze. Ezek atárgyak gyakran értéktelenek is lehetnek. De ezt leszámítva egy egészen jókedvű emberies eggyüttérző de néha talán kissé erős humorú egyéniség.

Előtörténet: Egy messzi-messzi városkában született az utca nevelte fel. Édesanyja s édesapja szegények voltak Anyja utcalányként és mutatványosként kereste meg azt a keveset míg apja tehetséges utcazenész és zsonglőr bűvész volt. Hosszú évekig épp épp képesekvoltak megélni míg nem egyszer rájuk nem akadt egy cirkusz. Na eztán kezdődött csak a jó élet. Étel ital s minden mi jó. Bohócokként kezdték mind a hárman világszámvolt A Bohóc s bohóclány akik zsonglőrködnek 10 éles kardal 5 émindkét végén égő bottal 3 golyóval s a saját bohóccsemetéjükkel. Világszám volt hiszen Alvior is helyet kapott a műsorban ő volt az alegfontosabb dolog amit nem ejthetnek le és fákják kardok közé dobálják. De ahogy a csemete egyre nőtt mapja sanyja öregedtek már nem ment ugyan úgy ahogy régen. Acirkusz kifizette bőségell a családot ahelyett hogy mint ajöttment színészeket csak úgy útjukra engedné ha már nemjelentenek bevételt. Mint kiderült az apa s anya eladta egyetlen fiát Alviort a porondmesternek. A fiú mit sem bánta de mégiscsk fájt szülei tette. Az élet megy tovább szólt a porondmester. Az ifjú csak 16 éves volt mikor először ált kötélre a magyasban és adta elő első kötéltánát háló nélkül. Pár évvel később ugyancsak világszám lett belőle hisz már nem csak sétált a kötélen hanem szinte siklott.. Zsonglőrködött s labdán járt a kötél tetetjén miközben kitanulta a kardnyelő s a tűznyelő szakmát is. Imádta feszegetni a frodukciókat s magát. De történt valami valami amire senki nem számított. Mióta a fiú odakerült 10 éves kora óta lopkodott néha értéktelen csavarokat szegeket de jópár arany és gyöngy is eltűnt végül mikor aporondmester ezüstszegélyű kalapja tollastól szegélyestől.. De talán még nemis ez volt a legrosszab hisz szegény fiú szobályában találták meg, mindennel ami eddig eltűnt egy nagy ládában.. Porosodva használatlanul.. A cirkusz megszégyenítette s kidobta akár egy kutyát csak egy apró tőrt tarthatott meg a zsákmányából hogyha eljő a perc megölhesse megát a kóros éh-szomj halálheklyett. Azúta őrzi a tőrt s mutatványosként járja a világot. Ja igen és persze tolvajként is. Így érkezett most Cassus félszigetére. Na és hova máshova mehetett volna elsőnek mutatványos és tolvaji szarka szíve mint Agasus-ba a kikötőbe.

Alvior   a "mutatványos" 2cprvj4

Regisztráció elutasítva.
Elsődlegesen égető probléma a helyesírás hiánya, szavak elhagyása leírás folyamán, rengeteg az elgépelés. A koncepció több helyen hibádzik és ellentmondásos. Maga a történet nem indokol minden jellevonást, illetve sok olyan dologra kitérsz, fennakadsz, amin felesleges és ezzel egy teljesen összefüggéstelen múltat kapunk ahelyett, hogy a lényegre törekednél és a fontosabb dolgokat fejtegetnéd.  

Küllemre elenyésző apróságok jutottak, példának erejével élve a tüsis haj akkortájt nem volt viselet.  De ettől eltekintve kicsit átfogalmazva megfelelő lehet, ha újra nekiülsz.
Jellemben nem fér meg a lelkileg (már gondolom én azt ) megviselt fiú azzal , hogy  azokon, amiken átment még kedves,empatikus és együtt érző legyen , elárulták elvégre a szülei … ahelyett utálná a világot, inkább keblére öleli?
Kalandvágyó személyiség, milyen területen? Ezt inkább lehetne vesézni az előtörténetben, hasznosíthatja tudását és könnyed trükkjeit az életben…ect
Javasolom, hogy mielőtt regisztrálsz, olvasd át a történetet, használj helyesírás szűrőt és bizonyosodj meg róla, logikus és értelmes az amit elképzelsz egy emberi természetnek.
Vissza az elejére Go down
 
Alvior a "mutatványos"
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: OOC :: Elutasított regisztrációk-
Ugrás: