Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


A realtime játéktér: http://toronyfenye.atw.hu/
 
KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 Vendégszoba

Go down 
SzerzőÜzenet
Trimoret
Vendég
Vendégszoba Empty
TémanyitásTárgy: Struccpolitika :-) Perseus módra   Vendégszoba EmptyKedd Szept. 13, 2016 10:55 am

Kedves Mindenki! Perseus!

Az idő ami eltelt, és a tettek sajnos engem igazolnak! előző beírásom után, mely neked lett címezve, az oszlopos tagot aki mindenféle buzdítás nélkül teljesen jogosan irt (kérdezett) letiltottad egy bizonyos közösségi oldalon. Felnőtté szeretnél válni? Tedd, de azzal, hogy a problémát amit egyébként te magadnak idézel elő szőnyeg alá söpröd Pató Pál urasan az gyerekes. Zeut nem kell sem befolyásolni sem haragítani ellened megteszed azt azzal te magad, hogy hazudsz neki, szemrebbenés nélkül teszed úgy mint velem tetted, csak most stratégiát váltottál, ha lehet azt annak nevezni, hogy a felháborodásos visszatámadás, helyet szóra sem méltattad sőt le is tiltottad. Ami azért is érthetetlen hiszen te magad írtad neki, hogy oszlopos tag. Ami csak azt jelentheti, hogy akkor is hazudtál neki, vagy ennyit ér neked egy olyan ember aki hit neked, és benned. Nem hiszem, hogy Zeu rászolgált erre. És remélem, hogy megérte ennyi áldozatot hozni is a sok vesztesség mellett realizálódik valami nyereség is ebből neked. Nem kívánom tovább szaporítani a szót és a reagok számát túlságosan. Remélem egyszer elő mersz állni mindenki elé, ezen sorok mögött rejlő teljes igazsággal is. Addig meg ha kedved tartja mondhatsz bármit rólam a jelenleg nem játszóknak. Nem érdekel én tudom amit tudok, mind arról hogy mi történt és arról is hogy miért.
Nem foglalkoztat a legkevésbé sem mit gondolnak rólam majd regéléseid után. Nekem megmarad az hogy bárki szemébe bele tudok nézni teljesen nyugodt szível. És az, hogy van még aki ismeri a teljes storyt.
Remélem változtatsz dolgaidon, mert előbb utóbb belefulladsz hazugságtengeredbe.
Ha észhez térsz úgy kívánok sok sikert. Ha maradnál az általad kijelölt úton kívánom az elkerülhetetlen bukásod ne legyen túl nagy.

"End of Story" mondta egyszer valaki remélem rémlik ki is volt az.

Majdnem minden Tf esnek kívánok sok és felejthetetlen játékélményt.


Üdv Trimoret

Vissza az elejére Go down
Trimoret
Vendég
Vendégszoba Empty
TémanyitásTárgy: Ki így ki. Ki úgy    Vendégszoba EmptySzer. Szept. 07, 2016 8:27 pm

" malis vituperari laus est" -csak hogy helyes legyen a fordítás a "a gonoszok gyalázkodása dicséretnek számít" mivel többes számban van és a malus alapszó rosszat jelenthet de rosszakarót nem. De aki ennyire sokat ad a latin közmondásokra és bölcs embernek tarja magát az ismerjen meg egy másik közmondást is ami minden két eltérő véleményen lévő fél közt alapvetően elfogadottnak kéne lennie. Ez pedig "Audiatur et altera pars!" - "Hallgattassék meg a másik fél is!"

sokáig hallgattam el dolgokat a tisztelt teljes TF elől, de ennek vége. Az amit Zeu userrel leművel a mélyen tisztelt Perseus admin usere az a vicc kategória és még gyerekes is.
Igen ez elsősorban neked szól még ha nem is vagy belépve remélem olvasod Perseus. Az írásom ellenére hiszem sokkal többre vagy érdemes csak valamiért mindig a "könnyebb"utat választod. Ami sokkal több bonyodalmat sző. Nem tudom miért teszed amit teszel "hazugságok" és olyan jelentéktelen dolgokban aminek nincs nagy hordereje, és semmi sem függ tőle. Persze most is azt hiszed ártó szándék vezérel és befolyásolok másokat és te szavaiddal élve összeesküvés elméleteket gyártók. Hidd el nem kell, saját hülyeségeid korlátoznak be. Mikor felköltöztél Pestre emlékszel mit mondtam neked, "szárnyalj" de te nem ezt teszed hanem mélyrepülésbe kezdtél. Pedig képes lennél rá ehelyett, olyan emberrel szemben nem vagy hajlandó őszinte beszédre aki soha senkinek nem ártott. Az hogy engem minden rossz forrásának tekintesz nem érdekel. Az sem, hogy mi történt köztünk de az igen amit olanokkal is teszel akik erre nem érdemesek.

Remélem veszed magad, és rendbe teszed a dolgaid magad körül.
És azt is remélem, hogy az oldal újra életre kell az más kérdés hogy sokadik igaz embert veszíted el magad körül a saját gyerekes viselkedésed okán.Vissza az elejére Go down
Alvior
Vendég
Vendégszoba Empty
TémanyitásTárgy: regisztráció elfogadása   Vendégszoba EmptySzer. Május 11, 2016 8:45 pm

Kedves Lidia!

Nagyon szépen köszönöm, hogy a módosítások és helyesírásra hibáimra vonatkozó észrevételeid kijavítása után beengedtem a karimat. A további üzenetedbe irt észrevételeket és kívánalmakat megfogadom és karimat pontosítom. Remélem élvezetes játékok aktív részese lehetek.

Üdvözlettel: Alvior
Vissza az elejére Go down
Perseus
Matuzsálem
Perseus


Hozzászólások száma : 244

Vendégszoba Empty
TémanyitásTárgy: Vendégszoba   Vendégszoba EmptyKedd Május 10, 2016 8:45 pm

Nem regisztrált felhasználók számára fenntartott topic, itt kérdezhettek, érdeklődhettek, vagy amit csak akartok, regisztrálás nélkül.
Vissza az elejére Go down
http://toronyfenye.atw.hu/
Ajánlott tartalom

Vendégszoba Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vendégszoba   Vendégszoba Empty

Vissza az elejére Go down
 
Vendégszoba
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: OOC :: Vendégszoba-
Ugrás: