Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


A realtime játéktér: http://toronyfenye.atw.hu/
 
HomeHome  KeresésKeresés  Latest imagesLatest images  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 Ambrose Satordi

Go down 
SzerzőÜzenet
Lidia
Tag
Lidia


Hozzászólások száma : 55

Ambrose Satordi Empty
TémanyitásTárgy: Ambrose Satordi   Ambrose Satordi EmptySzomb. Május 21, 2016 7:56 pm

~ Ambrose  Satordi  ~


Egykeként nevelkedett férfikezek állttal, nem volt anyai példa az életében mivel már csecsemőként elvesztette. Édesapja mindig is fiúgyermeket szeretett volna, csalódására másként alakult minden,se fiú , se asszony az életében csak egy üvöltő leányka a karjaiban. Ambrose hamarabb tanult meg futni mint járni és fütyülni ,mint hogy beszéljen.

Az évek alatt a sok favágás és fizikai munka edzetté tette, hamar meg tanult íjjal és késekkel bánni, hiszen a vadászathoz, az őzek, madarak elejtéséhez ez kellett, szegények voltak, valamit kellett az asztalra tenni és betegeskedő apja mellet erre csak ő volt képes.  A háború szele még csak gyengéden fújta át a rettegést  Vapanoa királyság határain, mégis úgy érezte a lány ; a közeledő háborúhoz több erő kell majd, mivel rendelkezik a városa abban a pillanatban így , bár apja ellenezte a vársörséghez szegődött nehéz bejutás árán és minden kivételezés és elnézés nélkül kemény évek alatt meg tanult különböző fegyverekkel bánni. Nem sokkal később katonai pályára lépett, elszántságával és bevetették a Keroni háborúba is, sebhelyeit viseli még mindig testét és lelkén.  Nem tartott sokáig a pályafutása, nem volt elég hogy nőként szolgált zászló alatt, a neműségének terhét folytonosan érezte, éreztették vele minden bizonyítása ellenére. Egy sikertelen küldetést Ambrose kárán tusoltak el, megbüntették Őt. Önérzetét sértette már a gyávaság, mi övezte a társait, töketlennek vélte a férfiakat körülötte, besokallt, és ezt tudván a felettese; felajánlotta beajánlja őt a vadőrökhöz, amit a nő elfogadott minden gondolkodás nélkül, fellázadva a bürokrácia ellen kilépett a sereg soraiból végül.

Férfiakat megszégyenítő gyorsasággal, állhatatos kitartással és erővel rendelkezik, közvetlen, habár tagadhatatlanul gyávának tartja a másik nemet, ettől függetlenül nincs felsőbbségrendűség érzete, sőt egyenlőként bánik mindenkivel.  Határozott jellem, érezhető benne a katonaságban töltött évek fegyelme, óvatos és körültekintő.
Ambrose Satordi 16bk7qp

Átlag magas, edzett, szálkás izomzatú nő a harminc évei táján. Haja fekete, szemei mély barnák, enyhén mandulavágásúak.  Halvány bőrén, kontrasztos fekete öltözetet visel, ami alatt a hegek mesélni tudnának. Lábait vastag, bőrcsizma védi egészen térdéig, ebbe tűri fekete nadrágját, amit vastag övvel tart fent derekán. Térdeit könnyű acél védi, mintha csizmája részét képezné.  Bordó szegésű fekete inge, enyhén kivágott, hosszú ujjú. Mívelt könnyű vállvértet visel rajta, alkarjain is hasonlóan kidolgozott acél védi, egészen ujjai hegyéig, azok pedig karomban végződnek. Mindezekre éjfekete nyakánál szőrmés köpenyt borít hideg alkalmával.

Fegyver: Combjain igen választékos pengék sorakoznak, többek között ezüst is fellelhető köztük, igen hatékonyan veti be ellenségei ellen távolsági fegyverként.
Hátán rövíd íj és tegez, felkarján  és derekán tőrök kaptak helyet, ebből kettő recés élű, hogy nagyobb kárt okozzon, ha kihúzni próbálják a testből. Oldalán ívelt kard pihen.
Vissza az elejére Go down
 
Ambrose Satordi
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: OOC :: Karakterlapok-
Ugrás: